Філії Суспільного покажуть проєкт про єврейську спільноту

Філії Суспільного покажуть проєкт про єврейську спільноту

12:46,
15 Жовтня 2021
2127

Філії Суспільного покажуть проєкт про єврейську спільноту

12:46,
15 Жовтня 2021
2127
Філії Суспільного покажуть проєкт про єврейську спільноту
Філії Суспільного покажуть проєкт про єврейську спільноту
Проєкт «Люди Є» розповість 12 історій про представників єврейської спільноти.

17 жовтня о 10:20 всі регіональні телеканали Суспільного покажуть прем'єрний випуск другого сезону проєкту «Люди Є», який переміг у 2020 році на конкурсі «Створюй з Суспільним» і вироблений на аутсорсі.

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

«Люди Є»  — це серія інтерв’ю з представниками єврейської спільноти, що живуть в Україні та сприяють її розвитку. Другий сезон проєкту розповість 12 історій, де герої поділяться тим, що їх хвилює, чим вони живуть та як впливають на сучасну історію й майбутнє країни.

Авторка проєкту Олена Береза розповіла, що у новому сезоні основна увага — унікальним спогадам та особистому досвіду героїв. «Глядачі дізнаються про їхні потаємні тривоги й страхи, з якими довелося боротись, та мрію, що дає наснагу жити й творити».

За словами продюсера телеканалу «UA: Київ» Максима Кошелєва, автори сюжетів зосередилися на історіях людей, які мешкають у малих територіальних громадах, а не лише у великих містах чи обласних центрах. «Серед героїв програм є ліквідатори аварії на ЧАЕС та люди, які просто всією своєю родиною опікуються дитячими й геріатричними будинками, є рестораторка і навіть авіаконструктор-самоук», — розповів він.

Прем'єра першого сезону проєкту «Люди Є» відбулася 24 грудня 2020 року на регіональних телеканалах Суспільного. Тоді телеглядачам представили 10 короткометражних історій.

Нагадаємо, цьогоріч конкурсний відбір ідей «Створюй з Суспільним» Суспільний мовник проводить вчетверте. Це можливість для регіональних авторів та продакшнів отримати фінансування від Суспільного й показати життя регіону на загальнонаціональному рівні.

У 2021 році програма «Створюй із Суспільним» цього разу розрахована на проєкти загальною вартістю реалізації від 50 000 до 1 000 000 грн на один проєкт.

Фото: пресслужба Суспільного

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду