Ще три філії Суспільного отримали нову знімальну техніку

Ще три філії Суспільного отримали нову знімальну техніку

12:09,
14 Жовтня 2021
1612

Ще три філії Суспільного отримали нову знімальну техніку

12:09,
14 Жовтня 2021
1612
Ще три філії Суспільного отримали нову знімальну техніку
Ще три філії Суспільного отримали нову знімальну техніку
Дніпровська, Сумська та Херсонська філії Суспільного модернізували техніку завдяки грантовому проєкту.

Команди філій Суспільного Дніпра, Сум та Херсона отримали сучасну знімальну техніку та обладнання для прямих включень і трансляцій з місця подій. 

Про це повідомила пресслужба Суспільного мовлення.

За словами технічного директора Суспільного мовника Юрія Бойчука, це стало можливим у межах грантового проєкту «Комплексна технічна модернізація АТ "НСТУ"», що фінансується Державним департаментом США.

«Нове обладнання вплине на якість контенту, на ефективність та зручність роботи регіональних команд. Сучасні камери, ноутбуки, комплекти LiveU є актуальним інструментом для мультимедійного виробництва», — сказав він.

В.о. продюсерки Херсонської філії Еріка Авдєєва та в.о. менеджера філії Михайло Сваричевський акцентували, що техніка дозволить збільшити кількість проєктів власного виробництва. 

За словами Михайла Сваричевського, його колеги найперше застосовуватимуть нове обладнання на флагманській програмі «Сьогодні. Головне», також на творчих проєктах власного виробництва.

Головний інженер Дніпровської філії Суспільного Дмитро Поривай звернув увагу на те, що отримане заодно мережеве обладнання для здійснення обміну мультимедійного потоку між філіями та центральною дирекцією — значний крок в автоматизації процесів, на які до цього йшло значно більше часу.

Нагадаємо, на початку вересня команда Дніпровської філії Суспільного мовлення отримала повний комплект техніки для виїзних прямих трансляцій у межах проєкту «Комплексна технічна модернізація АТ "НСТУ"» від  Посольства США.

Черкаська філія Суспільного отримала техніку для прямих включень у межах проєкту співпраці Суспільного мовника із SIDA — Шведським агентством із питань міжнародної співпраці та розвитку — й Офісом медіарозвитку Шведського радіо SR MDO «Підтримка регіоналізації суспільного мовлення в Україні».

Миколаївська та Одеська філії Суспільного отримали обладнання для виїзних зйомок у межах проєкту «Комплексна технічна модернізація АТ "НСТУ"» від Посольства США.

Фото: пресслужба Суспільного мовлення

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
додолик
21:22 / 17.10.2021
І знову в кадрі нікого з посольства США чи шведів , які саме і купили цю апаратуру. Проте завжди в кадрі Бойчук.
додолик
21:15 / 17.10.2021
Знову "ЗАГРАНИЦА НАМ ПОМОЖЕТ"
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду