На телеканалі «UA: Одеса» облаштовують новий ньюзрум

На телеканалі «UA: Одеса» облаштовують новий ньюзрум

15:30,
27 Вересня 2021
2262

На телеканалі «UA: Одеса» облаштовують новий ньюзрум

15:30,
27 Вересня 2021
2262
На телеканалі «UA: Одеса» облаштовують новий ньюзрум
На телеканалі «UA: Одеса» облаштовують новий ньюзрум
До кінця жовтня новинарі працюватимуть у відремонтованому приміщенні.

В Одеській філії Національної суспільної телерадіокомпанії України тривають ремонтні роботи у новому ньюзрумі, в якому журналісти зможуть працювати наприкінці жовтня.

Про це «Детектору медіа» сказав менеджер Одеської філії Назарій Максимчук.

За його словами, у 2020 році новинарів і журналістів переселили у кабінет колишнього менеджера філії Олега Небольсіна розміром 30 кв. метрів. «Працювали, наче у вулику. Це приміщення було затісним для ньюзруму», – розповів Назарій Максимчук.

На початку 2021 року менеджер філії поставив перед собою ціль облаштувати новий ньюзрум, в якому новинарям і журналістам програми «Сьогодні. Головне» було б комфортно працювати.

«Ми провели аналіз приміщень по всій філії. Для ньюзруму обрали оптимальне приміщення на 78 кв. метрів, де розмістимо 12 робочих місць. Це колишнє приміщення "Українського радіо Одеса", яке наразі перемістили в іншу студію на другий поверх. На відкритих торгах обрали переможця, він зараз проводить ремонтні роботи. До кінця жовтня кабінет мають здати. Тоді перенесемо всю техніку і журналісти отримають нові робочі місця», – зазначив менеджер філії.

За його словами, наразі техніка залишиться та, що була. Менеджер сподівається, що до кінця 2021 року чи на початку 2022 року філія отримає нову комп’ютерну техніку з центральної дирекції Суспільного.

Після завершення ремонту в ньюзумі Назарій Максимчук планує облаштувати новий кабінет для команди диджитал-платформ, де раніше знаходився склад декорацій філії.

Нагадаємо, в Одеській філії Суспільного працює 87 людей, із них понад 50 творчих працівників. Із грудня 2020 року філією керує менеджер Назарій Максимчук. У березня 2021 року продюсеркою філії стала Олена Кваша. В інтерв’ю «Детектору медіа» вона розповіла про віжн-студію для «Українського радіо», нові проєкти та співпрацю з іншими філіями Суспільного.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду