У філіях Суспільного збільшать кількість новин

У філіях Суспільного збільшать кількість новин

17:49,
26 Лютого 2021
3842

У філіях Суспільного збільшать кількість новин

17:49,
26 Лютого 2021
3842
У філіях Суспільного збільшать кількість новин
У філіях Суспільного збільшать кількість новин
Замість трьох випусків новин на регіональних телеканалах виходитиме п’ять.

Із 1 березня регіональні телеканали філій Суспільного змінюють сітку мовлення, у будні виходитиме п’ять випусків новин: о 15:0016:0017:0019:00 та 20:40. Раніше було три випуски новин.

Про це повідомила пресслужба Суспільного на корпоративному сайті.

Перші 3 випуски — оперативна інформація, яка відома журналістам станом на цю годину.

О 19:00 виходитиме щоденний проєкт «Сьогодні. Головне» – це інформаційний підсумок доби у прямому ефірі. Завершальний випуск регіональних новин на Суспільному — о 20:40

За словами генерального продюсера інформаційного мовлення Суспільного Федора Скрипника, більше чистих новин — краще для глядачів насамперед.

«Короткі випуски вдень не забиратимуть багато часу. Водночас триматимуть аудиторію в курсі того, що відбувається в регіоні», — розповів він.

«Наразі ми запускаємо більше інформаційних блоків на телевізійній платформі, а з часом будуть і інші рішення, зокрема технологічні, завдяки яким аудиторія регіонального телебачення матиме безперешкодний доступ до інформації про свій регіон», — сказала генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрєй

На Суспільному кажуть, що сітка регіональних телеканалів Суспільного змінюватиметься поступово.

До кінця року регіональні телеканали мають показати нові проєкти, які вироблятимуть на аутсорсі у межах «Створюй із Суспільним», а в 6 регіонах вийдуть локальні розслідування, відібрані на конкурсі «Створюй із Суспільним. Розслідування».

У межах реалізації маркетингової стратегії цьогоріч для аудиторії регіональних каналів уперше проведуть закупівлю серіалів, телепрограм та документальних фільмів. 

Нагадаємо, ще на початку 2020 року на регіональних телеканалах філій Суспільного виходило сім випусків новин, з яких перші три випуски були інтегровані у ранкові програми, які виробляла кожна філія, наступні випуски о 13:30, 17:00, 19:00 і 20:30.

Із вересня 2020 року філії Суспільного працюють як єдина міжрегіональна платформа з виробництва та перерозподілу контенту. Перед тим у філіях скоротили випуски новин. 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду