Назарій Максимчук став менеджером «UA: Одеса»

Назарій Максимчук став менеджером «UA: Одеса»

15:33,
22 Грудня 2020
2915

Назарій Максимчук став менеджером «UA: Одеса»

15:33,
22 Грудня 2020
2915
Назарій Максимчук став менеджером «UA: Одеса»
Назарій Максимчук став менеджером «UA: Одеса»
До того він обіймав посаду провідного юрисконсульта та голови тендерного комітету Одеської філії Суспільного.

Із 5 січня 2021 року Назарій Максимчук очолить адміністративний та господарський напрями Одеської філії Національної суспільної телерадіокомпанії України (телеканалу «UA: Одеси» та «Українського радіо. Одеса»).

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Назарій Максимчук був обраний менеджером «UA: Одеса» за результатами конкурсу, який проводило правління НСТУ.

 Всього на посаду менеджера Одеської регіональної філії надійшли заявки від 4 кандидатів. 

За словами Назарія Максимчука, його ключові завдання — створення комфортних умов праці для персоналу, господарсько-матеріальне забезпечення філії, підтримка ідей та реалізація потреб творчого колективу.

«Наразі є план роботи на 2021 рік, який передбачає проведення ремонтних робіт приміщень, створення та облаштування ньюзруму, проведення необхідних закупівель, благоустрій територій філії, передачу в оренду вільних приміщень та інше. Потрібно розуміти, що обсяг виконання плану буде залежати від фінансування, але зі свого боку докладу максимум зусиль для його виконання в повному обсязі та реалізації ключових завдань філії», – сказав він.

Із липня 2018 року Назарій Максимчук обіймав посаду провідного юрисконсульта «UA: Одеси». А також був призначений головою тендерного комітету філії. Має повну вищу освіту, науково-освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю «Правознавство». 

Нагадаємо, за результатами першого відкритого конкурсу з грудня 2017 року посаду менеджера «UA: Одеса» обіймав Олег Небольсін, який 28 серпня перейшов працювати до управління ризиків центральної дирекції Суспільного. До обрання нового керівника обов’язки менеджера «UA: Одеса» виконувала Жанна Мазицька з департаменту координації філій Суспільного.

Фото: пресслужби Суспільного

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду