Радіо «Культура» шукає виконавців проєкту «Радіоесеїстика»

Радіо «Культура» шукає виконавців проєкту «Радіоесеїстика»

13:36,
13 Серпня 2021
2215

Радіо «Культура» шукає виконавців проєкту «Радіоесеїстика»

13:36,
13 Серпня 2021
2215
Радіо «Культура» шукає виконавців проєкту «Радіоесеїстика»
Радіо «Культура» шукає виконавців проєкту «Радіоесеїстика»
Всі бажаючі долучитися до розробки «Радіоесеїстики» можуть взяти участь у мистецькому конкурсі.

До 30 серпня 2021 року радіо «Культура» приймає документи для участі в мистецькому конкурсі на виробництво (часткове) радіопроєкту з робочою назвою «Радіоесеїстика».

Визначення переможця має відбутися не пізніше 30 листопада 2021 року, йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Команда радіо «Культура» шукає  виконавців для розроблення і написання 25 сценаріїв передач та їх художнього начитування під аудіозапис. Йдеться про цикл радіопубліцистичних передач, створених на основі авторських текстів-есеїв відомих українських письменників. Вони мають вийти в ефір наступного року.

Кожна передача циклу має стати авторським поглядом на події, явища, факти, що мають зацікавити широке коло слухацької аудиторії радіо «Культура». 

Подавати проєкти з усіма документами можна на електронну адресу: radio.culture.ukraine@gmail.com, зазначивши в темі листа «Пропозиція для участі в Мистецькому конкурсі радіопроєкту “Радіоесеїстика”».

Докладніше дізнатися про умови конкурсу можна за телефоном: +38 (044) 239-63-53. Контактна особа: Ірина Корнієнко. Детальні умови участі в конкурсі можна дізнатись за посиланням.

Нагадаємо, у 2021 році для групи радіостанцій Національної суспільної телерадіокомпанії України («Українського радіо», радіо «Промінь» і радіо «Культура») на виробництво проєктів виділили 14 мільйонів гривень, з яких 8 мільйонів – на мистецькі конкурси.

НСТУ упродовж 2021 року проводить ряд мистецьких конкурсів для радіоканалів «Українське радіо» радіо «Промінь» і радіо «Культура», в яких можуть взяти ФОПи.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду