Олег Ляшко: Член наглядової ради В’ячеслав Козак  нас зрадив

Олег Ляшко: Член наглядової ради В’ячеслав Козак нас зрадив

17:49,
7 Лютого 2019
4643

Олег Ляшко: Член наглядової ради В’ячеслав Козак нас зрадив

17:49,
7 Лютого 2019
4643
Олег Ляшко: Член наглядової ради В’ячеслав Козак  нас зрадив
Олег Ляшко: Член наглядової ради В’ячеслав Козак  нас зрадив
Разом з тим, політик заявив, що підтримує відставку Зураба Аласанії.

Лідер Радикальної партії, кандидат у президенти Олег Ляшко сказав кореспонденту «Цензор.нет»: «Член наглядової ради Суспільного, який ініціював відставку голови правління ПАТ «НСТУ» Аласанії, Козак нас давно продав, але за законом ми не маємо права його відкликати».

Олег Ляшко заявив про те, що його фракція не має впливу на члена наглядової ради Суспільного телебачення В'ячеслава Козака, який вніс до порядку денного засідання наглядової ради питання про дострокове припинення контракту з головою правління Зурабом Аласанія. Однак, він підтримує відставку Зураба Аласанії. «Козак нас давно продав. І, на жаль, ми не маємо права його відкликати. Партії мають право делегувати кандидатів, але законом не передбачено, що вони мають право його відкликати», – зазначив народний депутат.

Разом з тим, політик заявив, що підтримує відставку Зураба Аласанії. «А що стосується Аласанії - нехай йде слідом за Козаком. Він опустив рейтинг Суспільного нижче плінтуса. Він витрачає мільярди на Суспільне телебачення, яке показує, наприклад, питання церкви й армії. Від кого це телебачення незалежне? Від здорового глузду? Чому вони вважають, що українцям не цікаво те, що відбувається в країні?» - додав Ляшко.

Фонд «Відродження» закликала наглядову раду та правління НСТУ провести відкрите засідання з повторним голосуванням.

Нагадаємо, 6 лютого опублікували протокол засідання наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України, в якому описані аргументи, чому 31 січня таємним голосуванням розірвали контракт із головою правління Суспільного.

Нагадаємо, 31 січня наглядова рада НСТУ вирішила достроково відсторонити Зураба Аласанію з посади голови правління Суспільного мовлення.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду