Серед керівників філій НСТУ більше жінок, ніж чоловіків

Серед керівників філій НСТУ більше жінок, ніж чоловіків

16:08,
16 Лютого 2018
5397

Серед керівників філій НСТУ більше жінок, ніж чоловіків

16:08,
16 Лютого 2018
5397
Серед керівників філій НСТУ більше жінок, ніж чоловіків
Серед керівників філій НСТУ більше жінок, ніж чоловіків
Гендерний баланс керівників філій НСТУ: 22 чоловіка і 24 жінки

Після повторного конкурсу на посади менеджерів і продюсерів Суспільного гендерний баланс серед керівників філій такий: менеджерів – 13 чоловіків і 10 жінок (разом з тимчасово виконуючими обов’язки); продюсери - 9 чоловіків, 14 – жінок (теж з тво). Таким чином, керівниками філій стали 24 жінки і 22 чоловіки. Про це сайту "Суспільне мовлення" повідомили на ПАТ «НСТУ».

Нагадаємо, 6 грудня правління НСТУ оголосило результати конкурсу на посади менеджерів і продюсерів Суспільного. Перед тим, 5 грудня 2017 року, правління завершило співбесіди з кандидатами, які взяли участь у відкритому конкурсі. З 11 грудня новообрані менеджери та продюсери філій вступлять на свої посади у регіонах. Конкурсний відбір пройшов у 23 областях. Було заповнено 12 із 22 вакансій менеджерів та 16 із 23 вакансій продюсерів. Відповідно, там, де конкурс не відбувся, буде призначено т.в.о. (тимчасово виконуючих обов’язки) менеджерів, які, так само як і нові керівники, проведуть оптимізацію системи протягом наступних двох місяців.

Раніше член правління НСТУ Микола Чернотицький повідомив, що після першого конкурсного відбору середній вік новообраних продюсерів філій Суспільного – 37 років, менеджерів – 41.

Нагадаємо, повторний конкурс відбувся у лютому 2018 року, було обрано 7 кандидатів на позиції менеджера та 6 кандидатів на позиції продюсера. Конкурс не відбувся на посаду менеджера Львівської філії (оскільки жоден із кандидатів не відповідав кваліфікаційним вимогам конкурсу), на посаду продюсера філії «UA: Донбас» (конкурсна комісія не отримала заявок на участь у конкурсі на цю позицію) і на посаду менеджера Херсонської філії (тимчасовим виконувачем обов'язків менеджера призначено Оксану Шило). Таким чином для цих трьох регіонів конкурс буде оголошено й проведено повторно, повідомили у компанії.

Ілюстрація ІМІ

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду