Запустили  регіональний ютуб-канал «Суспільне Країна»

Запустили регіональний ютуб-канал «Суспільне Країна»

13:36,
1 Жовтня 2021
2425

Запустили регіональний ютуб-канал «Суспільне Країна»

13:36,
1 Жовтня 2021
2425
Запустили  регіональний ютуб-канал «Суспільне Країна»
Запустили  регіональний ютуб-канал «Суспільне Країна»
На ютуб-каналі будуть доступні усі регіональні проєкти Суспільного мовника.

1 жовтня Суспільний мовник запустив ютуб-канал «Суспільне Країна», де об’єднано регіональні проєкти про культурне, релігійне, національне розмаїття усіх куточків України.

Про це повідомила пресслужба Суспільного.

На «Суспільному Країна» можна переглянути:

  • другий сезон проєкту про представників та представниць національних спільнот «Відтінки України». Наразі доступна перша серія, присвячена 84-річній Софії Ялпачик, яка є однією з останніх неасимільованих караїмок в Україні.
  • сюжети та інтерв'ю з гостями програми міжрегіонального токшоу «Ранок на Суспільному», яке розповідає, чим живе країна;
  • спецпроєкти, що розповідають про яскраві історії, унікальні місця, важливі події не лише мешканцям конкретних регіонів, а й усім українцям.

Разом з новими відео «Суспільне Країна» розміщує на головній сторінці інші проєкти компанії, переважно вироблені регіональними продакшенами, які працюють на замовлення Суспільного. Серед українських медіа це унікальний приклад інтеграції всередині ютуб-мережі.

Раніше регіональний контент публікували на різних цифрових платформах Суспільного. 

Нагадаємо, до кінця 2021 року має відбутися запуск дитячого ютуб-каналу відразу з кількома проєктами для різних вікових категорій

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
UObk
15:57 / 05.10.2021
112 подписчиков. Уровень даже не обдной бывшей ОДТРК по производству. Это при том, что деньги идет со всей системы. При этом масса должностей и департаментов в Киеве. Слишком жирно для ОДНОЙ недотелекомпании 2 млрд.Зато рабы по стране за минимулкау пашут на дядю Зураба с его уже, думаю, миллионами в кармане. Классная синекура! Развалил остатки регионов, и даже не смог сделать что-то в Киеве
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду