Суспільне оголошує конкурс на дизайн дитячого YouTube-каналу

Суспільне оголошує конкурс на дизайн дитячого YouTube-каналу

15:37,
17 Червня 2021
3229

Суспільне оголошує конкурс на дизайн дитячого YouTube-каналу

15:37,
17 Червня 2021
3229
Суспільне оголошує конкурс на дизайн дитячого YouTube-каналу
Суспільне оголошує конкурс на дизайн дитячого YouTube-каналу
До участі допускаються проєкти з можливістю повної їх реалізацією до 20 жовтня 2021 року.

Національна суспільна телерадіокомпанія України оголошує мистецький конкурс для відбору ідеї творчої концепції та ідеї дизайну YouTube-каналу для дитячої аудиторії з метою подальшої їх реалізації.

Про це йдеться в оголошенні про проведення мистецького конкурсу 
на корпоративному сайті Суспільного.

У мистецькому конкурсі мають право брати участь юридичні особи будь-яких форм власності та організаційно-правових форм, серед учасників, кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) або посадових осіб яких немає громадян Російської Федерації, а також фізичні особи-підприємці та фізичні особи.

Період подання документів — з 17 червня до 1 липня  2021 року (включно). До участі допускаються проєкти з можливістю повної їх реалізаціі до 20 жовтня 2021 року.

Визначення переможця мистецького конкурсу відбудеться не пізніше 2 серпня 2021 року. Переможці отримають можливість реалізувати розроблені ідеї на цифрових платформах АТ «НСТУ»  восени 2021 року. 

На першому етапі конкурсна комісія відбере найкращі ідеї, на другому — запросить їхніх авторів на захист, на третьому — визначить переможця.

Щоб узяти участь у мистецькому конкурсі, надсилайте заявки, оформлені відповідно до вимог конкурсу на електронну адресу idea@suspilne.media.

Нагадаємо, у квітні Суспільне мовлення оголосило п’ять переможців мистецького конкурсу на виробництво контенту для дітей і підлітків, проте один із проєктів не вдасться запустити у виробництво у 2021 році. 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
управління популяризаціїтелепрограм і ведучих
21:50 / 17.06.2021
Гарно прилаштувались:подаруйте нам ідею і програму.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду