«UA: Культура» покаже серію проєктів із Каннського кінофестивалю

«UA: Культура» покаже серію проєктів із Каннського кінофестивалю

12:22,
12 Липня 2021
2615

«UA: Культура» покаже серію проєктів із Каннського кінофестивалю

12:22,
12 Липня 2021
2615
«UA: Культура» покаже серію проєктів із Каннського кінофестивалю
«UA: Культура» покаже серію проєктів із Каннського кінофестивалю
Лук’ян Галкін проведе інтерв’ю з режисерами, а Юлія Дичук вестиме влог «Щоденники Каннського кінофестивалю».

Із 13 липня по 16 липня суспільний телеканал «UA: Культура» покаже серію спеціальних випусків «UA: Культура на Каннському міжнародному кінофестивалі».

До Франції вирушила знімальна група Суспільного у складі головного режисера телеканалу «UA: Культура»  Владислава Васильченка, ведучої, продюсерки Юлії Дичук, відеографки Олени Зашко та виконавчого продюсера «UA: Культури» Лук’яна Галкіна.

Як повідомив на своїй сторінці у фейсбуку пан Галкін, він робитиме щоденні включення у новинні випуски «UA: Першого», «Українського радіо» та радіо «Культура».

Окрім того Лук’ян Галкін проведе інтерв’ю з режисерами, які цього року презентують свої фільми в Каннах. Зокрема, в ефірі телеканалу має вийти інтерв’ю з режисером Сергієм Лозницею, в якому він розкаже про прем’єру свого документального фільму «Бабин яр. Контекст» у Каннах. Про це повідомив корпоративний сайт Суспільного.

«Канни — єдиний з фестивалів так званої “великої трійки”, до якої також входять Берлінале та Венеція, що був скасований у 2020-му через пандемію та карантинні обмеження. Тож повернення Канн скидається на маркер надії для світу кіно, що помалу адаптується до нових реалій. У цьому році на Лазуровому березі фантастична програма, що включає й український контекст — зокрема, документальну стрічку Сергія Лозниці та історію української гімнастки у фільмі “Ольга” Елі Ґраппа», — цитує слова Лук’яна Галкіна пресслужба Суспільного.

Про залаштунки найпрестижнішого кінофестивалю, Європу в період карантинних обмежень, заходи безпеки та як потрапити у Францію розкаже ведуча Юлія Дичук у влогах «Щоденники Каннського кінофестивалю» для ютуб-каналу «Суспільне | Культура».

Цьогоріч Каннський міжнародний кінофестиваль відновив свою роботу після минулорічної перерви, яка сталася через пандемію covid-19.

Нагадаємо, на 74-му Каннському кінофестивалі провели українську звану вечерю

Україну в Каннах цього року представлятиме фільм Сергія Лозниці «Бабин Яр. Контекст».

Фото: фейсбук Лук'яна Галкіна

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду