Cуспільне телебачення Латвії друге за коефіцієнтом довіри у громадян

10:06,
1 Лютого 2013
2041

Cуспільне телебачення Латвії друге за коефіцієнтом довіри у громадян

10:06,
1 Лютого 2013
2041
Cуспільне телебачення Латвії друге за коефіцієнтом довіри у громадян
За даними дослідження компанії GfK, показник довіри суспільному мовникові Латвії  складає 4, 2 пункти з 7.

Проведене нещодавно дослідження компанії GfK було покликане визначити рейтинг суспільної довіри до медіа. Результати, судячи з коментарів експертів, були доволі передбаченими.

Так, з’ясувалося, що найвищим рівнем довіри у сфері мас-медіа в Латвії користується мережа Інтернет, а найменше мешканці країни довіряють комерційному телебаченню.

Джерела інформації в інтернеті отримали 4,7 пункти з 7 можливих. На другому місці – регіональні газети, суспільне радіо і телебачення (по 4,2 пункти), на третьому – соціальні мережі і комерційне радіо (по 4 пункти). Найнижчий рівень – 3,9 пункти – у комерційного телебачення.

Разом з тим, представник дослідницького агентства Марта Рібеле зауважила, що рівень довіри до суспільного мовлення великий, але сам його зміст оцінюється дуже критично.

Джерело: The Baltic Course

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
baltic-course
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду