Євро-2024: Суспільне покаже два матчі чвертьфіналу

Євро-2024: Суспільне покаже два матчі чвертьфіналу

13:51,
4 Липня 2024
13517

Євро-2024: Суспільне покаже два матчі чвертьфіналу

13:51,
4 Липня 2024
13517
Євро-2024: Суспільне покаже два матчі чвертьфіналу
Євро-2024: Суспільне покаже два матчі чвертьфіналу
Матчі транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного та радіо «Промінь».

За трофей Євро-2024 продовжують змагатися вісім збірних, які дійшли до чвертьфіналу, що стартує вже в цю п’ятницю, 5 липня. Трансляцію матчів покаже Суспільне. Про це йдеться у повідомленні на сайті.

Матчі плейоф можна буде подивитись на місцевих телеканалах Суспільного («Суспільне Одеса», «Суспільне Київ», «Суспільне Полтава» тощо), у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT), ексклюзивно в інтернеті на медіасервісі Megogo, а також послухати в ефірі радіо «Промінь».

Матчі, які транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного мовлення та радіо «Промінь»:

  • 5 липня, 22:00 — Португалія — Франція;
  • 6 липня, 22:00 — Нідерланди — Туреччина.

Суспільне є партнером медіасервісу Megogo, який є офіційним мовником Євро-2024 в Україні, що проходить з 14 червня по 14 липня.

Нагадаємо, офіційним транслятором матчів збірної України з хокею стане «Суспільне Спорт». Матчі збірної України з хокею у відборі на Олімпійські ігри 2026 року та на Чемпіонат світу 2024 року транслюватимуться на телеканалі та сайті «Суспільне Спорт».

 29 листопада 2023 року відбувся запуск телеканалу «Суспільне Спорт». Телеканал можна  дивитись на супутниковому телебаченні, а також OTT-платформах.

У жовтні 2023 року Олексій Мандзій став членом Європейської мовної спілки. Коментуючи подію, він сказав, що для нього це можливість глибше інтегруватись у велику спортивну спільноту, разом визначати пріоритети і працювати над трендами.

Фото: Суспільне 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду