Сьогодні юніорське «Євробачення-2022»: де дивитися та як голосувати

Сьогодні юніорське «Євробачення-2022»: де дивитися та як голосувати

09:08,
11 Грудня 2022
5748

Сьогодні юніорське «Євробачення-2022»: де дивитися та як голосувати

09:08,
11 Грудня 2022
5748
Сьогодні юніорське «Євробачення-2022»: де дивитися та як голосувати
Сьогодні юніорське «Євробачення-2022»: де дивитися та як голосувати
На дитячому «Євробаченні» можна голосувати за свою країну.

Сьогодні, 11 грудня, о 17:00 розпочнеться фінал 20-го дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2022» в Єревані (Вірменія), на якому представниця України Злата Дзюнька виступить під номером 16.

Де дивитися?

Пряму трансляцію дитячого «Євробачення-2022» покажуть:

Коментуватиме юніорське «Євробачення» Тімур Мірошниченко.

Ведучі шоу — Івета Мукучян, Гарік Папоян і Каріна Ігнатян. Усі троє мають свою історію з «Євробаченням»: виступали на конкурсі або написали пісні для нього. Компанію їм складе культовий робот Робін, який має свою важливу історію.

Як голосувати?

На дитячому «Євробаченні» можна голосувати за свою країну. Україна може голосувати за Злату Дзюньку.

Голосування відбувається на сайті Junior Eurovision (JESC.TV).

Важливий момент: голосувати можна двічі. Перший раз — упродовж трьох днів, починаючи з п’ятниці і до початку конкурсу. О 16:59 в неділю голосування тимчасово припиняється. Перед тим потрібно переглянути відео всіх виступів конкурсантів тривалістю 4 хвилини і проголосувати за трьох фаворитів.

Наприкінці конкурсу, коли всі учасники виконають свої пісні, голосування відкриється ще приблизно на 15 хвилин, і це буде другий шанс для всіх, хто хоче взяти участь у голосуванні.  

Голоси глядачів вирішують половину результатів конкурсу, а другу половину вирішує професійне журі. Виконавець пісні, яка набере найбільшу кількість балів, переможе. 

Прослухати пісні усіх 16-ти учасників цьогорічного дитячого «Євробачення» можна на сайті конкурсу.

Чому варто дивитися юніорське «Євробачення»?

«У першу чергу варто підкреслити, що дитяче «Євробачення» нічим не відрізняється від дорослого (окрім, звісно, віку учасників). Це завжди дуже яскраве і потужне шоу, яке є цікавим для всієї сім’ї. Цього року нашу країну представляє чудова Злата Дзюнька. Вона виграла Нацвідбір із піснею “Незламна”. У ній — біль і гордість, сила та дух нашого народу, які зараз бачать та відчувають у всьому світі. Ба більше, на дитячому «Євробаченні» можна голосувати за свою країну, тому ми вкотре маємо об’єднатися недільного вечора перед екранами, аби насолодитися прекрасним шоу, підтримати Злату та Україну», — закликає незмінний коментатор «Євробачення» Тімур Мірошниченко

Яким буде  шоу?

Тема цьогорічного дитячого «Євробачення» — «Spin The Magiс» («Закрути магію»). Оскільки цьогоріч конкурс робить свій 20-ий оберт навколо сонця — у нескінченному вирі, даруючи радість молоді, — організатори представили дзиґу як символ юніорського «Євробачення-2022».

Українка Злата Дзюнька із піснею «Незламна» виступить останньою, під номером 16. Над ідеєю її виступу працювали режисер-постановник Андрій Єрьомін (переможець мистецького конкурсу Суспільного) та Юлія Сахарова.

Центральним образом є воля — як здатність людини діяти свідомо, уміти долати труднощі та перешкоди на шляху до мети. Композиція втілює любов до волі, прагнення до неї, боротьбу за неї. У своїй постановці автори показують, що навіть дитина може змінювати світ довкола себе. Будь-який жест, будь-яка дія впливає на її життя, а отже, і на життя всіх. Коли людиною керує воля, вона проявляє стійкість, незламність у своїх намірах і вчинках. Та щоб змінити світ на краще, кожен ваш крок має нести любов.

За режисерським задумом, під час виступу Злати Дзюньки відео на екранах буде зроблено у вигляді автомобільного скла, а краплі дощу на склі символізують внутрішній стан співачки. На вікнах з’являються дитячі малюнки-символи і слова. Авто від'їжджає все далі від дому: від родичів, друзів, знайомих… 

Фінал виступу показує, що врешті-решт буде світанок, буде сонячне світло і вільний політ над землею.

Нагадаємо, 18 вересня у фіналі національного відбору на участь у дитячому «Євробаченні-2022» перемогла Злата Дзюнька.

13-річна Злата увійшла до списку фіналістів з авторською піснею «Незламна». Дівчина живе у місті Рава-Руська. Вона була учасницею та лауреаткою багатьох конкурсів і фестивалів, зокрема Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща).

Представниця України на дитячому «Євробаченні-2022» Злата Дзюнька зняла кліп у підвалі під час ракетних обстрілів.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Олександр
18:38 / 11.12.2022
Слава Україні
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду