Альберт Цукренко повернувся на Суспільне

Альберт Цукренко повернувся на Суспільне

14:02,
14 Січня 2022
4313

Альберт Цукренко повернувся на Суспільне

14:02,
14 Січня 2022
4313
Альберт Цукренко повернувся на Суспільне
Альберт Цукренко повернувся на Суспільне
Він став шефредактором нового медичного шоу, прем’єра якого має відбутися навесні.

Телеведучий, журналіст, музикант, фронтмен гурту «Хамерман Знищує Віруси» Альберт Цукренко (справжнє ім’я – Олег Цукренко) повернувся працювати у Національну суспільну телерадіокомпанію України.

Цю інформацію він підтвердив «Детектору медіа».

«Повернувсь, бо є незакінчені справи», – написав пан Цукренко на своїй сторінці у фейсбуку під постом, що почав працювати на «UA: Першому».

За його словами, він буде шефредактором нового медичного шоу з лікарем Олександром Лінчевським. Прем’єра проєкту очікується навесні. Альберт Цукренко хотів би у перспективі мати власний проєкт на Суспільному.

Нагадаємо, у грудні 2017 року Альберт Цукренко став виконавчим продюсером творчого об’єднання «Суспільно-політичне мовлення». На Суспільному він пропрацював більше року. Після чого в 2019-2020-му роках для hromadske робив авторську програму «Альберт». В 2021-му Альберт Цукренко — сценарист і музичний редактор телешоу «Люта українізація з Антіном Мухарським» на 4 каналі. В його авторській рубриці «Бальзам на душу» досліджується історія «золотої ери» української естради 1950-1980-х років.

Фото: фейсбук Альберта Цукренка

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду