На «UA: Першому» на Новий рік найрейтинговішим став концерт гурту «Лісапетний батальйон»

На «UA: Першому» на Новий рік найрейтинговішим став концерт гурту «Лісапетний батальйон»

19:47,
4 Січня 2022
9183

На «UA: Першому» на Новий рік найрейтинговішим став концерт гурту «Лісапетний батальйон»

19:47,
4 Січня 2022
9183
На «UA: Першому» на Новий рік найрейтинговішим став концерт гурту «Лісапетний батальйон»
На «UA: Першому» на Новий рік найрейтинговішим став концерт гурту «Лісапетний батальйон»
Частка аудиторії концерту склала 6,23%, а в піковий час – 10,47%.

1 січня на «UA: Першому» найкраще дивилися великий ювілейний концерт Наталі Фаліон та гурту «Лісапетний батальйон», який транслювали з 15:32 до 19:28.

Про це повідомила пресслужба Суспільного.

«Найкращою трансляцією цього дня став ювілейний концерт Наталі Фаліон та гурту «Лісапетний батальйон» — rat 2,31%, shr 6,23%. У піковий час показу концерту частка аудиторії склала 10,47%», – зазначили на Суспільному.

Також на Новий рік добре дивилися фільм «Мерлін» (частка аудиторії —2,13%) та третій випуск прем’єри другого сезону фольклорного шоу «Країна пісень» (частка аудиторії — 1,57%).

Відповідно, 1 січня «UA: Перший» отримав добову частку аудиторії 2,46% (аудиторія 18+, уся Україна) і посів сьоме місце у топі серед українських телеканалів за часткою аудиторії 18+. Це майже в чотири рази більше за аналогічний показник 2021 року (тоді частка каналу склала 0,66%).

2 січня найрейтинговішим став концерт Ольги Сумської та Віталія Борисюка — rat 1,15%, shr 3,15%. Частка трансляції Божественної літургії ПЦУ у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі склала 2,72% та недільна літургія УГКЦ — 2,75%.

3 січня найрейтинговішим став концерт Вадима Крищенка — rat 1,55%, shr — 4,73%. До речі, у цей день перед перед концертом Вадима Крищенка транслювали великий ювілейний концерт Наталі Фаліон та «Лісапетного батальйону» тривалістю три години.

У восьмирічній перспективі (з 2015 року) трансляції 1, 2 та 3 січня продемонстрували найкращі показники за часткою аудиторії.

Зазначимо, що Суспільне має права на показ двох концертів Наталі Фаліон та гурту «Лісапетний батальйон» – великого ювілейного та великого різдвяного.

Великий різдвяний концерт Наталі Фаліон та гурту «Лісапетний батальйон» телеканал «UA: Культура» показував у новорічну ніч о 00:20, хоча до того у телепрограмі анонсували концерт Адель, який тепер планують показати 9 січня. Також на Різдво, 7 січня, цей концерт покажуть з 16:40 до 21:00 на «UA: Першому» та з 12:30 до 17:20 – на «UA: Культурі».

Нагадаємо, у 2020 році у новорічну ніч «UA: Перший» показував концерти Іво Бобула, Ніни Матвієнко, Анатолія Гнатюка, на «UA: Культурі» тоді транслювали виступи гуртів «Аква Віта» і Mad Heads та Арсена Мірзояна.

У 2019 році «UA: Перший» у новорічну ніч показав документально-розважальний фільм власного виробництва «Як казав Дід Панас» про телецентр «Олівець», історію українського телебачення та теперішніх і минулих працівниців каналу. Після привітання президента канал показав концерт симфонічного оркестру Українського радіо «Добра ніч», після чого в ефірі були повтори церемонії вручення премій Європейської кіноакадемії  та проєкту «Кому Нобеля?».

1 січня 2019 року о 12:15 суспільні телеканали «UA: Перший» і «UA: Культура» показували наживо концерт Віденського філармонічного оркестру, який відбувся в «золотій залі» Віденської філармонії. 

У 2018 році у новорічну ніч «UA: Перший» показав концерт, в якому взяли участь Ніна Матвієнко, «Воплі Відоплясова», «ДахаБраха», Alyosha, Оксана Муха, «Мандри», «Божичі», білоруси – фіналісти «Євробачення-2017» гурт Naviband.

Фото: фейсбук «Лісапетного батальйону»

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Бюджет
19:09 / 05.01.2022
Ресурси і податки розподілені нераціонально. Вливати треба в армію і в інтелектуальний розвиток, в айті та антикорупційні заходи, в ліквідацію скляних стель для кар'єр молоді-інтелектуальної еліти. Цей продукт не вартує коштів платників податків.
Миколай
17:32 / 05.01.2022
А як на мене то на Суспільному ТБ була найкраща програма на Новий рік серед усіх. Особливо, якщо порівнювати з цвІнтером, проросійським 31 числа іств і 1+1
Миколай
17:31 / 05.01.2022
А як на мене то на Суспільному ТБ була найкраща програма на Новий рік серед усіх. Особливо, якщо порівнювати з цвІнтером, проросійським 31 числа іств і 1+1
Діду Морозу - Сніговичок
13:44 / 05.01.2022
Заспокойся, рідненький. Либонь, ты перегрівся. Цю жуйну бодягу без ялиночок Чернотицкий покаже 8 березня, 1 травня, 7 листопада, 9 травня... Воно якраз підходить під сокові свята, дух у них совковий.
Агресивна ведуча
13:20 / 05.01.2022
Як модно, як стильно, як сучасно (ні). Оце перемога. Оце досягнення топменеджмента із зарплатами як в Google. Ниці й бідні співробітники і л*йно в ефірі. Ось результат 7-річної роботи банди Аласанії під прикриттям красивих слів. Телебачення остаточно померло. Ну і добре. Прекрасно, що в YouTUbe є що дивитися, і щомісяця з'вляється дедалі більше крутих україновомних каналів. Але я не заспокоюся, доки у цих творчих імпотентів і гопників на чолі з Аласанією і його гавкалками типу Остапи і Чорнотицького не заберуть бабки.
Снігуронька
12:36 / 05.01.2022
Чи дивилися ви у новорічну ніч суспільне? - запитую у знайомих. "А що там дивитися?" - відповідають. То чи варто виділяти кошти на таке суспільне без запитів самого суспільства?
ДідМороз
11:25 / 05.01.2022
А взагалі, ніщо в етері Першого не вказувало на новий рік. Жодної ялиночки в кадрі, жодної сніжинки (про логотип промовчимо, це найпростіше). Ось Вам результат тотального винищення творчих кадрів на першому. Ось вам і результат - тупа, без смаку телевізійна жуйка в етері як найвище досягнення банди Аласанії.
Борисюки всралися
21:59 / 04.01.2022
Новорічний концерт на UA:ЗАКАРПАТТЯ був куди кращим, ніж ПЕРШИЙ без душі вбабахав купу грошей в свою чорнильну студію. І люди по-людські вітали з новим роком!!!! Спасибі UA:ЗАКАРПАТТЯ, яке пихатий Олівець не зміг задавити!!! ХАЙ ЖИВЕ!!!!!
броБАКС
21:42 / 04.01.2022
Циферок непонятных стоки накидали и так постарались непонятным языком наверещать , чё я аж подумал, чё плюсы и интер где-то в попе негра. Чё, перший был самым лутчим, ась?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду