На «Євробачення-2021» допустять 3,5 тисяч глядачів

На «Євробачення-2021» допустять 3,5 тисяч глядачів

11:35,
30 Квітня 2021
3198

На «Євробачення-2021» допустять 3,5 тисяч глядачів

11:35,
30 Квітня 2021
3198
На «Євробачення-2021» допустять 3,5 тисяч глядачів
На «Євробачення-2021» допустять 3,5 тисяч глядачів
Вони мають показати показати негативний результат тесту на COVID-19, отриманий не раніше ніж за добу до початку заходу.

На шоу міжнародного пісенного конкурсу «Євроюачення-2021» допустять 3,5 тисяч глядачів, що становить 20% місць в арені Ahoy в Роттердамі.

Таке рішення прийняв уряд Нідерландів і погодили організатори конкурсу, йдеться на сайті «Євробачення».

Квитки будуть доступні тільки для тих, хто вже купив їх в 2020 році.

Допущені до концерту глядачі будуть зобов’язані показати негативний результат тесту на COVID-19, отриманий не раніше ніж за добу до початку заходу, а також пройти повторне тестування протягом п’яти наступних днів.

Для порівняння, на «Євробачення-2017», яке проходило в Києві, продали більше 64 тис. квитків, більшість із них придбали іноземні гості.

За словами виконавчого директора «Євробачення» Мартіна Остердаля, організатори конкурсу раді, що жива аудиторія зможе бути присутньою на трьох шоу (два півфінали і фінал) та шести генеральних репетиціях. Він сподівається, що мільйони глядачів насолоджуватимуться конкурсом, переглядаючи його в інтернеті та по телебаченню.

Євробачення-2021» відбудеться у Роттердамі (Нідерланди), 18  травня стартує перший півфінал, 20 травня – другий півфінал, 22 травня – фінал.

Представники України гурт Go_A виступить у першому півфіналі . У конкурсі мали взяти участь 41 країна. Без Білорусі і Вірменії залишилося 39 учаників. 

Цього року організатори можуть прийняти максимум 500 журналістів на місці за сценарієм B і ще 1000 журналістів зможуть працювати в онлайн-пресцентрі.

Фото: сайт eurovision.tv, Nathan Reinds

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду