Франція проведе дитяче «Євробачення-2021»

Франція проведе дитяче «Євробачення-2021»

11:31,
10 Грудня 2020
1981

Франція проведе дитяче «Євробачення-2021»

11:31,
10 Грудня 2020
1981
Франція проведе дитяче «Євробачення-2021»
Франція проведе дитяче «Євробачення-2021»
Пісенний конкурс вперше відбудеться у Франції.

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення» у 2021 році відбудеться у Франції.

Про це повідомила Європейська спілка мовників (ЄМС) на своєму сайті. Конкурс організовуватимуть спільно ЄМС і французький суспільний мовник France Télévisions.

Президентка France Télévisions та новообрана президентка ЄМС Дельфін Ернот Кунсі сподівається, що дитяче «Євробачення-2021» зможе відбутися за нормальних умов у Франції й стане часом великої радості для багатьох європейців.

У Франції дитяче «Євробачення» відбудеться вперше. Французький суспільний мовник France Télévisions уже розпочав підготовку до заходу у 2021 році. Місто та місце проведення конкурсу буде визначено пізніше.

Нагадаємо, на дитячому «Євробаченні-2020» представниця Франції Valentina перемогла з піснею J'imagine. Вона отримала найбільшу кількість балів — 200. Франція брала участь у пісенному конкурсі четвертий раз.

Представник України Олександр Балабанов посів 7 місце у цьогорічному конкурсі. За нього в онлайн-голосуванні віддали свої голоси 349 тисяч глядачів з України та всього світу.

У 2020 році конкурс охопив 32 мільйони глядачів. Загальна аудиторія в середньому становила 8,9 млн глядачів. Дані наявні щодо 11 ринків. Загалом у голосуванні взяли участь 4,5 млн телеглядачів зі всього світу. Це стало новим рекордом онлайн-голосування на Дитячому Євробаченні.

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2020» відбувся дистанційно за участі 12 країн. Суспільне транслювало дитяче «Євробачення» на кількох платформах одночасно.

Фото: сайт ebu.ch

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду