2 жовтня «Спільнобачення» проведе теледискусію щодо закону про зброю

16:21,
1 Жовтня 2013
1482

2 жовтня «Спільнобачення» проведе теледискусію щодо закону про зброю

16:21,
1 Жовтня 2013
1482
2 жовтня «Спільнобачення» проведе теледискусію щодо закону про зброю
2 жовтня о 14:00 прес-клуб, заснований НМПУ, НСЖУ та громадським онлайн-телебаченням «Спільнобачення», проведе теледискусію на тему: «Озброюватися? Кому і Навіщо? Громадська ініціатива зі створення закону про зброю».

Гостями прес-клубу будуть голова Української Асоціації власників зброї Георгій Учайкін, голова Української Асоціації співробітників недержавних служб безпеки Сергій Шабовта, президент федерації прикладних стрілецьких видів спорту Сергій Львович, президент стрілецького клубу «Практика» Владислав Збаранський. Детально про зміст заходу можна прочитати на сайті онлайн-телебачення.

Окрім зустрічі у прес-клубі, для учасників дискусії буде проведена реєстрація на перший безкоштовний семінар із серії семінарів для представників ЗМІ, присвячений вивченню матеріальної частини зброї, правової бази її обігу та практичним стрільбам під керівництвом досвідчених інструкторів.

Щоб узяти участь у дискусії, необхідно зареєструватися. Детальну інформацію можна отримати за телефоном: +380 (93) 501 27 80.

Нагадаємо, прес-клуб почав функціонувати в серпні 2013. За визначенням творців, він являє собою живий простір для спілкування журналістів. Паралельно відбувається трансляція подій на сайті «Спільнобачення».

Джерело: Спільнобачення

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
insanelygaming.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду