«Громадське радіо» запрошує на роботу журналіста та редактора сайту

«Громадське радіо» запрошує на роботу журналіста та редактора сайту

17:43,
25 Серпня 2016
4583

«Громадське радіо» запрошує на роботу журналіста та редактора сайту

17:43,
25 Серпня 2016
4583
«Громадське радіо» запрошує на роботу журналіста та редактора сайту
«Громадське радіо» запрошує на роботу журналіста та редактора сайту
На «Громадському радіо» відкриті конкурси на посади редактора сайту та журналіста стрічки новин. Найближчими днями буде конкурс на психолога проекту, який розпочинається від жовтня.

Команда «Громадське радіо» буде рада, якщо до неї приєднаються нові сильні кадри, повідомив головний редактор «Громадського радіо»  Кирило Лукеренко.

Директор  ПГО ТРК «Громадське радіо» Олександр Бузюк зазначив, що сьогодні до їхньої команди залучено близько 70 осіб. А три роки тому все починалося з ініціативної групи, до якої входило 4 людини: Олександр Бузюк, Андрій Куликов, Наталя Соколенко і Володимир Корсунь, який відійшов від «Громадського радіо» на середині початого етапу.

Пізніше команду «Громадського» підсилили Кирило Лукеренко, Лариса Денисенко, Ірина Славінська та інші. Сьогодні «Громадське» шукає нових колег.

Ідеальним кандидатом на посаду журналіста стрічки новин «Громадське» бачить людину, яка готує для публікацій на сайті новини на основі доробку колег. Супроводжує публікацію новин публікаціями у соцмережах, за потреби бере інтерв’ю, особисто чи телефоном. Працює швидко і відповідально. Окремо важливе уміння написання заголовків і початкових абзаців-лідів. Пише без помилок, не потребує перевірки літредактором. Розуміє специфіку громадських ЗМІ.

Приваблива вакансія для початку журналістської кар’єри.

«Громадське» також шукає редактора сайту, який буде координувати регулярне надходження з різних структурних підрозділів «Громадського радіо» матеріалів на сайт hromadskeradio.org. Зокрема, це потік публікацій від новинного відділу та окремих авторів. Має самостійно заповнювати залученими від колег матеріалами нові рубрики на сайті, самостійно готувати матеріали, створювати нові теги і персоналії на сайті і контролювати те, як це роблять колеги. Координувати роботу колег у соціальних мережах. Постійно працювати з адміністратором сайту щодо удосконалення роботи сайту. Узагальнювати і аналізувати статистичні дані сайту, звітувати щодо відвідуваності перед колективом «Громадського».

У редактора сайту в підпорядкуванні: контент-менеджери, СММщик, технічний редактор.

Резюме, тексти і мотиваційний лист команда «Громадського радіо» просить надсилати до 30 серпня на адресу mail@hromadskeradio.org  з позначкою відповідної вакансії.

Нагадаємо, команда «Громадського радіо» з нагоди свого дня народження, який вона відзначатиме 25 серпня, презентувала стратегію мовлення ГР до 2020 року. Один із стратегічних пріоритетів – становлення суспільного мовлення в Україні.

Також під час презентації страгії йшлося про ефективне управління. Директор з розвитку «Громадського радіо» Петро Кошуков розповів, що найближчим часом планують створити заробітний фонд. На сьогодні «Громадське» величезною мірою залежить від донорської допомоги. Олександр Бузюк зазначив, що  «Громадське радіо» має намір винайти та запровадити бізнес-модель громадського мовника, яку на наступні 5-10 років будуть підтримувати донори, громадськість, корпоративні спонсори, рекламодавці та спецпроекти, як онлайн, так і офлайн.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду