«Громадське радіо» шукає виконавчого продюсера та PR-менеджера

«Громадське радіо» шукає виконавчого продюсера та PR-менеджера

13:40,
28 Вересня 2015
3302

«Громадське радіо» шукає виконавчого продюсера та PR-менеджера

13:40,
28 Вересня 2015
3302
«Громадське радіо» шукає виконавчого продюсера та PR-менеджера
«Громадське радіо» шукає виконавчого продюсера та PR-менеджера
Радіостанція «Громадське радіо» оголосила про вакансії виконавчого продюсера та PR-менеджера проекту. Про це йдеться на сторінці медіа у Facebook.

У обов’язки виконавчого продюсера входитиме виробництво мультимедіапродукту для поширення на власних передавачах та сайті «Громадського радіо» (кілька ток-шоу і програм), а також виконання супровідних завдань щодо реалізації проекту (організація дослідження аудиторії, тощо).

«
Обіцяємо непросту роботу в цікавому творчому колективі, який виконує суспільно-корисну журналістську роботу. Сподіваємося, що у вас є досвід виробництва на телебаченні/ радіо, в інтернет-проектах, та відповідна освіта. Кандидат (чи кандидатка) на цю посаду має довести, що зможе інтенсивно працювати в складних виробничих умовах», - зазначили в редакції.

Претендент на посаду повинен зокрема вміти організовувати щоденні прямі ефіри, шукати відповідний персонал, працювати з бюджетами (в Excel) і звітністю.

До обов’язків PR-менеджера радіостанції входитиме: супровід мультимедіапроекту, ведення розділу «Новини проекту» на сайті (трьома мовами) і в соцмережах, редагування і доповнення PR-матеріалів про «Громадське радіо» на сайті, організація прес-конференцій, фото-сесій, промо-акцій і промо-кампаній.

«Робота на перший погляд проста: ми генеруємо новини, а ви розповідаєте про нашу роботу добрим людям. Ми – цікавий творчий колектив, який виконує суспільно-корисну журналістську функцію. Ми прозорі і відкриті, багато працюємо, але у нас немає часу розповідати про наші успіхи», - зазначається в описі вакансії.

Кандидат (чи кандидатка) на цю посаду має довести, що зможе інтенсивно працювати в складних виробничих умовах. Потрібно зокрема вміти працювати з сайтом, фото, розуміти специфіку радіо/телевиробництва, тощо.

Ключовими характеристикамикандидатів на обидві посади «Громадське радіо» називає швидкість мислення, відповідальність, пунктуальність, здатність працювати у команді.

Бажана англійська мова. Робота за угодою.

Резюме та супровідний лист потрібно надіслати на hromadske.radio@gmail.com до 2 жовтня 2015 року, вказавши, на яку посаду кандидат претендує.

«На жаль, зможемо відповісти не усім кандидатам. В разі потреби ми можемо запропонувати Вас надати нам рекомендаційні листи або контакти. Обов’язково зв’яжемося, якщо ваша кандидатура нас зацікавить», - зазначали в редакції.

Нагадаємо, нещодавно редакція інтернет-видання «Апостроф» відкрила вакансії: фінансового журналіста, кореспондента на теми політики, а також редактора розважального сайту. А інтернет-видання AIN.ua оголосило, що шукає редактора.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду