Кличко гарантує провести «Євробачення-2017» у Києві на найвищому рівні

Кличко гарантує провести «Євробачення-2017» у Києві на найвищому рівні

15:30,
29 Липня 2016
1454

Кличко гарантує провести «Євробачення-2017» у Києві на найвищому рівні

15:30,
29 Липня 2016
1454
Кличко гарантує провести «Євробачення-2017» у Києві на найвищому рівні
Кличко гарантує провести «Євробачення-2017» у Києві на найвищому рівні
Київ проведе «Євробачення-2017» на найвищому рівні, якщо право на проведення цього конкурсу буде надано столиці.

Про це в ефірі каналу NewsOne заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Ми готові провести Євробачення-2017 на найвищому рівні. І я гарантую це», - сказав Віталій Кличко. Він додав, що у порівнянні з іншими містами Київ має набагато більше можливостей - кращу інфраструктуру та значну кількість готелів.

Кличко зауважив, що Київ представив дві можливих локації для проведення пісенного конкурсу - Міжнародний виставковий центр, який був позитивно оцінений оргкомітетом, та Палац спорту. «Я впевнений, що найближчим часом уряд і оргкомітет повинні визначити і оголосити в якому місті відбудеться Євробачення-2017», - наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, що 25 і 26 липня представники Європейської мовної спілки, Національної телекомпанії України, яка є офіційним мовником-організатором «Євробачення-2017», та Оргкомітету з проведення конкурсу в Україні відвідали три потенційні міста-господаря: Київ, Дніпро й Одесу.

Заявки саме цих трьох міст виявилися найкращими на попередніх етапах відбору господаря музичного шоу.

Переглянути всі необхідні для проведення Євробачення об’єкти і майданчики, проаналізувати транспортну інфраструктуру міста та обговорити систему безпеки учасникам інспекції особисто допомагали голови міських адміністрацій. Зокрема, під час інспекцій було переглянуто термінали аеропортів Дніпра та Одеси; чотири потенційні арени «Євробачення», серед яких Палац спорту та Міжнародний виставковий центр у Києві, «ДніпроЄвроАрену» (спорткомплекс «Метеор») у Дніпрі, стадіон «Чорноморець» в Одесі; локації для офіційних заходів тижнів Євробачення (Євроклубу, містечка Євробачення, церемонії відкриття); обговорено номерний фонд готелів у містах, заходи безпеки, фінансові інвестиції тощо.

І Київ, і Дніпро, й Одеса вражали своєю підготовленістю і бажанням приймати конкурс. Та за підсумками інспекції кожному потенційному місту-господарю «Євробачення-2017» була озвучена низка додаткових рекомендацій і надано час на доопрацювання своїх заявок.

 У НТКУ зазначили, що у серпні точно назвуть, яке місто проведе «Євробачення-2017» на найвищому рівні. 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду