«Книга.UA» змінює час виходу

«Книга.UA» змінює час виходу

11:12,
13 Листопада 2015
1361

«Книга.UA» змінює час виходу

11:12,
13 Листопада 2015
1361
«Книга.UA» змінює час виходу
«Книга.UA» змінює час виходу
Програма про книжкові новинки «Книга.UA» відтепер виходитиме в ефірі «UА:Першого» щонеділі о 22:15. Повтор кожного недільного випуску можна буде подивитися щочетверга 17:30. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Цієї неділі, 15 листопада, о 22:15 у програмі «Книга.UA» фронтмен гурту «Nesprosta» Денис Блощинський розповість про помічені ним відмінності між фантастичною комедією «Автостопом по галактиці» та її екранною версією, а редакторка Лідія Карпенко поділиться враженнями від книги-інтерв’ю польської журналістки Ізи Хруслінської з українською письменницею Оксаною Забужко «Український палімпсест». Творці програми знайшли відповідь на запитання, чи цікаві книжки викладачам музики й підготували цікаві факти про американського письменника Роберта Пірсінга.

«Книга.UA» розповідає про останні події книжкового світу у рубриці «Враження тижня». У літературних оглядах та літблогах озвучуються думки авторитетних людей світу мистецтва про видання, які нещодавно з’явилися на полицях книгарень чи тривалий час обговорюються у професійних колах. У «Кіночитаннях» порівнюються книги та їхні екранізації. Традиційно випуски завершуються музикою або віршами.

Попередні випуски програми можна переглянути на сайті «UА:Першого».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
flickr.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду