В Азії буде своє «Євробачення»

11:20,
10 Листопада 2011
2468

В Азії буде своє «Євробачення»

11:20,
10 Листопада 2011
2468
В Азії буде своє «Євробачення»
В Азії мають намір проводити конкурс на кшталт Євробачення. У жовтні наступного року мовники регіону планують проведення в Сеулі пісенного теле- і радіоконкурсу.

Під час асамблеї країн-членів  Азіатсько-Тихоокеанського мовного союзу (The Asia-Pacific Broadcasting Union), що проходила 7-8 листопада у Делі, було вирішено заснувати Азіябачення. Принцип потрапляння у фінал цього конкурсу буде ідентичний тому, як це відбувається на Євробаченні. Переможець Азіябачення визначатиметься шляхом загальноазійського телефонного голосування. А потенційна телеаудиторія цього конкурсу становитиме до 3 млрд осіб.

На фінал Євробачення-2012 в Баку приїде керівник корейської  KBS Кенні Кіхьюнг Бае (Kenny Kihyung Bae), щоб перейняти досвід європейців у проведенні музичного змагання, він також має намір запросити переможця «Євробачення 2012» взяти участь в Азіябаченні як гість конкурсу.

Азіатсько-Тихоокеанський мовний союз неприбуткова, професійна асоціація організацій-мовників, створена у 1964 році, нараховує 213 членів з 58 країн.

Джерело European Broadcasting Union

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ABU
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду