До керівництва ВВС надійшла перша заявка на посаду нового директора

11:45,
30 Травня 2012
1347

До керівництва ВВС надійшла перша заявка на посаду нового директора

11:45,
30 Травня 2012
1347
До керівництва ВВС надійшла перша заявка на посаду нового директора
Ед Річардс (Ed Richards), голова незалежної компанії Ofcom, дорадчого органу Великої Британії у галузі медіа, подав свою кандидатуру на посаду наступного голови ВВС.

У заяві Ofcom, яка була опублікована вчора, йдеться про те, що Ед Річардс є справжнім професіоналом та відповідає усім критеріям, які ВВС висуває до особи, гідної зайняти таку високу посаду.    

Зазначимо, що Ед Річардс окрім роботи в компанії Ofcom раніше також був радником з питань політики прем’єр-міністра Тоні Блера. А до цього – контролером корпоративних стратегій на ВВС.

Річардс став першим кандидатом, який публічно оголосив про свої наміри стати директором ВВС. На думку експертів, цей крок є абсолютно обґрунтованим, адже Марк Томпсон (Mark Thompson), нині діючий голова ВВС, збирається піти у відставку одразу після Олімпійських ігор у Лондоні, які стартують 27 липня та завершаться 12 серпня 2012 року.

Ед Річардс також вважається найсильнішим кандидатом. Зважаючи на посаду, яку він займає сьогодні, іншим претендентам: Джорджу Ентвістлу (George Entwistle), Керолайн Томпсон (Caroline Thomson) та Хелен Борен (Helen Boarden), які є працівниками компанії ВВС, важко буде конкурувати з ним.

Джерело: Reuters

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
telegraph.co.uk
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду