ВВС перегляне плани щодо скорочення бюджетів радіостанцій

11:22,
28 Листопада 2011
1419

ВВС перегляне плани щодо скорочення бюджетів радіостанцій

11:22,
28 Листопада 2011
1419
ВВС перегляне плани щодо скорочення бюджетів радіостанцій
Ймовірно, що хвиля невдоволення слухачів, а також чиновників змусить ВВС переглянути запропоновані скорочення витрат на роботу місцевих радіостанцій.

Після оприлюднення стратегії розвитку компанії під назвою «Якість передусім» найбільше скарг і незадоволення громадськості отримала позиція щодо урізання бюджетів місцевих радіостанцій на £15 млн та скорочення 280 робочих місць.

Генеральний директор ВВС Марк Томпсон на зустрічі у профільному комітеті в парламенті зазначив, що BBC  не наполягатиме на заявлених цифрах. Це дає британським ЗМІ підставу вважати, що ВВС перегляне свої плани щодо місцевих радіостанцій.

Впродовж дев’яти місяців ВВС проводила консультації всередині компанії щодо подальшого розподілення бюджету та напрямів, що зазнають скорочень. Стратегія розвитку компанії «Якість понад усе» була оприлюднена на початку жовтня. Корпорація через угоду з урядом змушена була прийняти рішення про замороження розміру телевізійного збору, за рахунок якого фінансується робота компанії, до 2016 року.

Одразу ж після того як стратегію було викладено онлайн, ВВС Trust розпочав збір пропозицій та зауважень від громадськості до цієї програми, що триватиме до кінця  грудня. Остаточно  розміри скорочень будуть затверджені у 2012 році, коли будуть опрацьовані пропозиції, надіслані ВВС.

Повний текст стратегії «Якість передусім»

Джерело Guardian

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Guardian
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду