В Європейської спілки мовників нове керівництво

В Європейської спілки мовників нове керівництво

18:26,
2 Жовтня 2020
8793

В Європейської спілки мовників нове керівництво

18:26,
2 Жовтня 2020
8793
В Європейської спілки мовників нове керівництво
В Європейської спілки мовників нове керівництво
Новою президенткою Європейської спілки мовників (European Broadcasting Union, EBU) обрали головну виконавчу директорку France Télévisions Дельфіну Ернотт Кунсі. Віцепрезидентом спілки став генеральний директор чеського телебачення Петр Дворжак.

Про це йдеться на сайті  Європейської спілки мовників.

Президентка й віцепрезидент керуватимуть виконавчим комітетом ЄМС та допомагатимуть захищати цінність і важливість суспільних мовників у Європі.

Дельфіну Ернотт та Петра Дворжака обрали абсолютною більшістю голосів на першій віртуальній Генеральній Асамблеї Євпейської спілки мовників, яка відбулася 2 жовтня. Обранці заступлять на нові посади 1 січня 2021 року на дворічний період.

Дельфіна Ернотт Кунсі стала генеральною директоркою France Télévision 2015 року, нещодавно її переобрали на другий строк. Нині вона працює віцепрезиденткою EBU і на посаді президентки заступить колишнього генерального директора ВВС Тоні Холла.

Петр Дворжак обіймав посаду генерального директора чеського телебачення з 2011 року. До того працював старшим віцепрезидентом із питань медіапідприємств Центральної Європи, а також генеральним директором TV Nova — найуспішнішої комерційної телевізійної групи в Чехії.

Нагадаємо, у січні 2018 року генерального директора BBC Тоні Холла обрали новим президентом  EBU. Генеральна директорка France Télévision Дельфіна Ернотт Кунсі стала віцепрезидентка.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду