У новому форматі на «Суспільне Культура» виходитимуть «Щоденники «Дитячого Євробачення»

У новому форматі на «Суспільне Культура» виходитимуть «Щоденники «Дитячого Євробачення»

12:52,
8 Серпня 2024
700

У новому форматі на «Суспільне Культура» виходитимуть «Щоденники «Дитячого Євробачення»

12:52,
8 Серпня 2024
700
У новому форматі на «Суспільне Культура» виходитимуть «Щоденники «Дитячого Євробачення»
У новому форматі на «Суспільне Культура» виходитимуть «Щоденники «Дитячого Євробачення»
18 серпня о 17:30 в ефірі телеканалу «Суспільне Культура» вийде перший випуск у форматі музичного реаліті-шоу.

Ведучими «Щоденників «Дитячого Євробачення» будуть незмінний коментатор і ведучий Нацвідборів на «Євробачення» Тімур Мірошниченко та ведуча влогів про «Євробачення» Анна Тульєва.

Як повідомляє корпоративний сайт Суспільного, у новому сезоні проєкту глядачі побачать зворушливі історії, справжні емоції та захопливі моменти з залаштунків національного відбору на «Дитяче Євробачення».

Новий сезон «Щоденників «Дитячого Євробачення» складається з шести випусків, які виходитимуть в ефір щонеділі о 17:30 на телеканалі «Суспільне Культура», а також на  сайті «Суспільне Культура» та  о 18:00 на YouTube-каналі «Євробачення Україна».

Глядачі матимуть унікальну можливість зануритися в усі етапи підготовки учасників — від перших зустрічей та репетицій до великого фіналу. 

Ведуча Анна Тульєва зазначає, що кожен епізод програми буде сповнений цікавими моментами, викликами та історіями учасників нацвідбору.

«Ви зможете відчути справжнє Дитяче Євробачення, таке, яким його знаю я, побачити, як маленькі артисти долають свої страхи, підтримують одне одного та реалізують свої мрії за лаштунками. Це унікальна можливість стати свідками їхнього розвитку та зрозуміти, що за кожною піснею стоїть ціла історія!» — говорить Анна Тульєва.

Оскільки цього року Суспільне спростило умови участі, то нацвідбір став більш доступним юних артистів. Новий сезон «Щоденників «Дитячого Євробачення» розкриє перед глядачами те, що раніше залишалось за лаштунками, а саме як ухвалюються важливі рішення, як учасники розвиваються на кожному етапі, і як, крок за кроком, створюється великий фінал. 

«Наша мета в "Щоденниках Дитячого Євробачення" — бути максимально відкритими й показати, як приймаються рішення, як формуються довгий, короткий та найкоротший списки учасників. Глядачі зможуть побачити, як це відбувається зсередини, як працюють учасники та команда на кожному етапі, щоб дійсно відчути процес народження Євробачення. Вже у першому випуску глядачі вперше побачать процес формування лонглиста, дізнаються, що за лаштунками відбувається набагато більше, ніж можна побачити в підсумку», — розповіла голова делегації України на Євробаченні Оксана Скибінська

Нагадаємо, цьогоріч Суспільне мовлення отримало рекордні 309 заявок на участь у національному відборі на «Дитяче Євробачення 2024», 272 з них подали сольні виконавці.

За написання авторських пісень для шістки фіналістів цьогоріч відповідатимуть музична продюсерка Нацвідбору Світлана Тарабарова та сонграйтер Євген Тріплов, за візуальну складову Нацвідбору та сценічні постановки учасників — режисер і креативний продюсер Євген Кот

Фінал національного відбору на «Дитяче Євробачення 2024» відбудеться у вересні в онлайн-форматі.

До вибору представника України на «Дитячому Євробаченні» у фіналі відбору долучаться три члени журі та глядачі.

«Дитяче Євробачення» цього року проходитиме в Мадриді (Іспанія) 16 листопада на арені Caja Mágica. Французький суспільний мовник France Télévisions як переможець торішнього конкурсу вирішив передати організацію «Дитячого Євробачення 2024» іспанському мовнику RTVE.

1 жовтня 2023 року у фіналі Національного відбору на участь у «Дитячому Євробаченні 2023» перемогу здобула наймолодша учасниця — дев’ятирічна Анастасія Димид. На «Дитячому Євробаченні 2023» Анастасія посіла п’яту сходинку. Загалом її пісня «Квітка» отримала 128 балів: 45 — від журі й 83 бали від глядачів, завдяки чому опинилася на третьому місці в телеголосуванні.

Фото: Суспільне

 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду