Нацвідбір на «Дитяче Євробачення 2024»: заявки на участь можна подати до 3 липня

Нацвідбір на «Дитяче Євробачення 2024»: заявки на участь можна подати до 3 липня

11:41,
27 Червня 2024
713

Нацвідбір на «Дитяче Євробачення 2024»: заявки на участь можна подати до 3 липня

11:41,
27 Червня 2024
713
Нацвідбір на «Дитяче Євробачення 2024»: заявки на участь можна подати до 3 липня
Нацвідбір на «Дитяче Євробачення 2024»: заявки на участь можна подати до 3 липня
Заявки можуть подавати виконавці віком від 9 до 14 років незалежно від країни теперішнього перебування.

Корпоративний сайт Суспільного повідомляє: щоб узяти участь у національному відборі на «Дитяче Євробачення 2024», потрібно заповнити заявку через форму на сайті junior.eurovision.ua.

Юні виконавці матимуть можливість представляти Україну на великій сцені «Дитячого Євробачення», яке цього року проходитиме в іспанському Мадриді. Для цього потрібно лише записати два кавери на популярні пісні та особисте відеопредставлення.  Якщо в учасника/-ці є авторська пісня, то її також можна додати до заявки, проте, як наголошують організатори, ця додаткова опція не вплине на можливість проходження до наступного етапу відбору. Залишити цей трек для виконання учасником у фіналі відбору чи надати нову оригінальну композицію — на розсуд Суспільного.

Музична продюсерка цьогорічного нацвідбору Світлана Тарабарова, запрошуючи юних виконавців подавати заявки, поділилася професійними порадами, які допоможуть зробити правильний акцент при їх заповненні.

 «Перше: обирайте пісні, сенс яких вам зрозумілий і близький. Це допоможе виконати її максимально емоційно, щоб донести зміст через виконання. Друге: будьте вільні і розкуті у виконанні. Покажіть всі свої вокальні можливості та артистизм. Третє: обовʼязково оберіть дві різні за жанром і стилем пісні. Покажіть, наскільки ви багатогранні як артист. Ну і четверте! Подбайте, щоб ваш вокал було добре чути на відео. Рівень звуку вашого вокалу має бути вищим за фонограму, щоб ми вас добре розчули», — наголошує Світлана Тарабарова.

До 25 липня за результатами загальнонаціонального попереднього відбору буде сформовано лонгліст до 15 учасників, які потраплять до літньої «зіркової школи». 

За результатами навчання в «зірковій школі» та консультацій з експертами буде обрано шість фіналістів Нацвідбору, відтак відбуватиметься підготовка пісень, з якими учасники виступлять у фіналі.

Фінал національного відбору на «Дитяче Євробачення 2024» відбудеться у вересні в онлайн-форматі.

До вибору представника України на «Дитячому Євробаченні» у фіналі відбору долучаться три члени журі та глядачі.

Нагадаємо, «Дитяче Євробачення» цього року проходитиме в Мадриді (Іспанія) 16 листопада на арені Caja Mágica. Французький суспільний мовник France Télévisions, як переможець торішнього конкурсу, вирішив передати організацію «Дитячого Євробачення 2024» іспанському мовнику RTVE.

1 жовтня 2023 року у фіналі Національного відбору на участь у «Дитячому Євробаченні 2023» перемогу здобула наймолодша учасниця — дев’ятирічна Анастасія Димид. На «Дитячому Євробаченні 2023» 9-річна Анастасія посіла п’яту сходинку. Всього її пісня «Квітка» отримала 128 балів: 45 — від журі й 83 бали від глядачів, завдяки чому опинилася на третьому місці в телеголосуванні.

 Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду