Суспільне  отримало нагороду Kyiv Pride Awards

Суспільне отримало нагороду Kyiv Pride Awards

17:39,
10 Червня 2024
1740

Суспільне отримало нагороду Kyiv Pride Awards

17:39,
10 Червня 2024
1740
Суспільне  отримало нагороду Kyiv Pride Awards
Суспільне  отримало нагороду Kyiv Pride Awards
9 червня під час щорічного благодійного освітнього фестивалю «КиївПрайд» оголосили символічних переможців.

Спецвідзнаку Kyiv Pride Awards Суспільне отримало як одна з ключових організацій, яка сприяє рівності та прийняттю ЛГБТК+ спільноти в Україні.Також нагороду отримала ведуча «Слей Шоу», музична продюсерка та співачка Марія Тучка aka Туча за особисту публічну діяльність.

«Ця премія мені дала розуміння, що з кожним роком все більше і більше стає публічних людей, які можуть отримати таку відзнаку, а отже, публічні люди надихають інших публічних людей не мовчати» — прокоментувала Марія Тучка aka Туча.

Як повідомляє корпоративний сайт Суспільного, вони створюють та розвивають проєкти, які висвітлюють важливість підтримки та захисту прав ЛГБТІК+ людей.

Зокрема, минулого року Суспільне презентувало документальні проєкти «Видимі» та «Ілюзія рівності», присвячені боротьбі українок та українців за базові права людини.  

Керівниця центру національних спільнот Суспільного мовлення Анастасія Гудима, зазначила, що ця нагорода важлива тим, що підкреслює значущість зусиль команди та надає додаткову мотивацію продовжувати працювати в напрямку розмаїття, інклюзії та рівності.

«Зокрема наші проєкти, які акцентовані на історіях про ЛГБТК+, сприяють побудові більш справедливого та гармонійного суспільства, де кожен відчуває себе важливим і потрібним», - говорить Анастасія Гудима.

 Нагадаємо, 29 листопада 2023 року у громадському просторі Urban space 500 відбулася презентація документального фільму «Ілюзія рівності», який створила команда Координаційного мовлення національних спільнот і проєктів із розмаїття Суспільного мовлення за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 Фото: Суспільне

 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду