Суспільне транслюватиме 10-й тур української прем’єр-ліги

Суспільне транслюватиме 10-й тур української прем’єр-ліги

15:37,
6 Жовтня 2023
2079

Суспільне транслюватиме 10-й тур української прем’єр-ліги

15:37,
6 Жовтня 2023
2079
Суспільне транслюватиме 10-й тур української прем’єр-ліги
Суспільне транслюватиме 10-й тур української прем’єр-ліги
8 жовтня о 15:00 дивіться на місцевих телеканалах Суспільного та на сайті «Суспільне Спорт» матч 10-го туру української прем’єр-ліги (УПЛ) між командами «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

«Рух» наразі посідає шосте місце в турнірній таблиці Чемпіонату України. Провівши 8 поєдинків, львів’яни набрали 15 очок. «Минай» залишається на останньому місці з 3 очками в активі за дев’ять матчів.

Лідером Чемпіонату України зостається донецький «Шахтар» — 18 очок. Одразу за гірниками розташувались «Кривбас» (17 очок), «Полісся» (16 очок) та «Чорноморець» (16 очок). Київське «Динамо» з 15 очками на п’ятому місці, однак біло-сині зіграли лише шість поєдинків у нинішньому чемпіонаті.

Зазначають, що в новому сезоні української прем’єр-ліги місцеві телеканали Суспільного мовлення та сайт «Суспільне Спорт» транслюють домашні матчі футбольних клубів «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Нагадаємо, супутниковий телеканал «Суспільне Спорт» (який наразі мовить у тестовому режимі) транслює матчі баскетбольної першості України.

Суспільне в листопаді презентує спортивний супутниковий канал «Суспільне Спорт», який  запропонує глядачам ще більше спортивних трансляцій із подій як в Україні, так і за кордоном. Зараз він мовить у тестовому режимі.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Круглий м'яч
17:33 / 06.10.2023
Пишіть простіше:суспільне надасть свій передавач для трансляції. І буде мати за це бабки від УПЛ. . А самостійно нічого зробити не може. Але це мрія чернотицьких-нічого самостійно не робити, але отримувати копієчку. Ще й держава щось підкидає у вигляді 2000000000 грн..
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду