Суспільне оголосило повторний конкурс на виробництво соціальної реклами

Суспільне оголосило повторний конкурс на виробництво соціальної реклами

16:27,
14 Липня 2023
1901

Суспільне оголосило повторний конкурс на виробництво соціальної реклами

16:27,
14 Липня 2023
1901
Суспільне оголосило повторний конкурс на виробництво соціальної реклами
Суспільне оголосило повторний конкурс на виробництво соціальної реклами
У зв’язку з відмовою від участі в проєкті попереднього переможця мистецький конкурс Суспільний мовник оголосив повторно.

Заявки на виробництво соціальної реклами про взаємопідтримку «Українці поруч» на умовах надання гранту за підтримки «IREX Європа», що працює під назвою «Рівні права та незалежні медіа» (ERIM), приймаються з 14 до 19 липня (включно). 

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Для участі в конкурсі потрібно заповнити форму — Реєстрація на участь у мистецькому конкурсі на виробництво аудіальних та аудіовізуальних творів (контенту) — соціальної реклами «Українці поруч» та надати необхідні документи. 

У підсумку переможці мистецького конкурсу мають створити три ролики соціальної реклами, які будуть адаптовані для різних платформ Суспільного. Цільовою аудиторією цих відео стануть ті, хто був вимушений покинути власну домівку через війну і хто приймає переселенців у себе вдома. Головна ідея цієї соцреклами — показати абсолютну підтримку українців українцями, а мета — підвищити толерантність до внутрішньо переміщених осіб задля консолідації суспільства та успішного післявоєнного відновлення.

Як зазначає Суспільний мовник, на мистецькому конкурсі розглядатимуться пропозиції, які гарантуватимуть створення проєкту до 1 жовтня 2023 року (включно). 

Подавати проєкти для участі в конкурсі можуть юридичні особи будь-яких форм власності та організаційно-правових форм, серед учасників, кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) або посадових осіб яких немає громадян Російської Федерації та Республіки Білорусь.

Граничний ліміт витрат, відповідно до умов надання гранту, — 198 900,00 грн з урахуванням усіх податків та зборів.

Умови оплати робіт: 

авансування першого етапу в обсязі 40%;

авансування другого етапу в обсязі 50%;

післяплата за передачу майстер-копій, комплекту вихідних і довідкових матеріалів та авторських майнових прав на аудіовізуальний твір — 10% від загальної кошторисної вартості.

Усі вимоги конкурсу та його етапи — детально за посиланням.

Запитання щодо умов проведення конкурсу можна надсилати на адресу m.zaichenko@suspilne.media.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Що, попередній переможець
13:12 / 15.07.2023
зрозумів з якими дурнями з Суспільного йому доведеться працювати і вирішив зберегти нерви, час і свою репутацію?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду