Суспільне шукає шефредакторів/-ок хабів: документи від кандидатів/-ок приймаються до 3 липня

Суспільне шукає шефредакторів/-ок хабів: документи від кандидатів/-ок приймаються до 3 липня

09:51,
28 Червня 2023
2666

Суспільне шукає шефредакторів/-ок хабів: документи від кандидатів/-ок приймаються до 3 липня

09:51,
28 Червня 2023
2666
Суспільне шукає шефредакторів/-ок хабів: документи від кандидатів/-ок приймаються до 3 липня
Суспільне шукає шефредакторів/-ок хабів: документи від кандидатів/-ок приймаються до 3 липня
Суспільне запрошує медійників та медійниць узяти участь у конкурсі на посади шефредакторів/-ок хабів у Черкасах, Львові, Рівному, Чернігові, Одесі та Харкові.

За повідомленням корпоративного сайту Суспільного, приймання документів від кандидатів/-ок продовжено до 3 липня 2023 року.

Функціональні обов'язки шефредактора/-ки включають такі позиції:

— планування роботи своєї новинної редакції, а також відповідальність за досягнення показників ефективності бюро;

— відповідальність за дотримання журналістських стандартів контенту, який виготовляє команда хабу. 

Як зазначила Марія Фрей, членкиня правління Суспільного, відповідальна за новини та регіональне мовлення, Суспільне шукає журналістів, які мають бажання розвивати свої управлінські навички і працювати з командами кореспондентів у регіонах.

«Ми очікуємо на фахівців, які не просто розуміються на журналістських стандартах, а й здатні підтримувати та мотивувати команду до роботи у складних умовах», — розповіла Марія Фрей.

Вища журналістська освіта та досвід роботи редактором/-кою від трьох років, а також бажання працювати в найбільшій незалежній медіакомпанії України — критерії відбору претендентів.

Для участі в конкурсному відборі претендент/-ка має подати пакет документів у паперовому вигляді (особисто або поштовим відправленням) за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26; та скановані копії на електронну адресу: konkurs@suspilne.media. Усі копії документів мають бути засвідчені особистим підписом претендента/-ки.

По додаткову інформацію можна звертатися за номером телефону: (044) 294-97-20.

До 2025 року компанія планує створити шість хабів: центральний, західний, північно-західний, північно-східний, південний та східний. Кожен з хабів включатиме центр виробництва та декілька бюро в найближчих областях, а також гіперлокальну мережу журналістів в об’єднаних територіальних громадах.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Все вже давно однозначно
09:24 / 27.07.2023
Подивіться розділ "Вакансії" на сайті суспільного. Тепер вони беруть на посади журналістів всіх підряд - без досвіду і відповідної освіти. А ще зовсім недавно репетували, що без профільної освіти вас не триматимуть на суспільному. Про що це говорить? Випхавши фахівців, перед ними постала дилема: де брати кадри? Ось така їхня філософія. Скоро з вулиці закликатимуть. Бо вакансій багато. І в регіонах також. А ось охочих не дуже. Чому?
Не все так однозначно
16:11 / 01.07.2023
Подивіться крайній протокол засідання Наглядової ради - як прискіпливо разгядали підвищення зарплати працівникам внутрішнього аудіту з 32 до 37 тисяч гривень. А керівники майбутніх хабів - це так, аби хтось спокусився.
Просто
11:31 / 01.07.2023
Чернотицьким потрібні "зиц председатели" в обласних конторах.
Відділ кадрів
06:35 / 30.06.2023
Ті,хто в хабах,відповідатимуть не лише за свій регіон, а й за 2 чи 3 сусідніх, які працюватимуть як бюро.Тому,звісно, матимуть більшу зарплату.
Відділу кадрів
20:26 / 29.06.2023
Заради цікавості, наскільки відрізняється зп шефів інших регіонів? Невже в них менше
Відділ кадрів
19:39 / 29.06.2023
Це таку зарплату пропонують шеф-редакторам хабів у 6 регіонах. Але ось чомусь охочих не так багато. Бо продовжують конкурс.
Відділу кадрів
18:39 / 29.06.2023
36 тисяч це мінімальна вилка для регіональних шефів чи це така зарплатня в центральній дирекції?
Відділ кадрів
09:15 / 29.06.2023
Може ви й праві. Але на кону 36 тисяч гривень. Просто ні за що.
Відділу кадрів
09:01 / 29.06.2023
Що-що, а страхування не потрібно від слова зовсім. Бо суспільне на фронт кореспондентів не посилає від слова ніколи. Шеф-редактор-то просто старший оброблювач інформації з інтернету.
Відділу кадрів
00:59 / 29.06.2023
Вчитайтесь у вимоги до кандидатів. Вимог дві.І в кожній наголошується ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ. Тобто, потрібні вівці на заклання, або хлопчики на биття. А ще точніше, - потрібні безправнітупі барани для виконання ідиюіотських проектів верхівки Суспільного.
Відділ кадрів
15:17 / 28.06.2023
Що, зовсім немає охочих? "Що ми пропонуємо? Тільки офіційну роботу, працюючий колективний договір, страхування для тих, хто працює в небезпечних регіонах, гарантовану заробітну платню в розмірі 36 тис. грн. (можливі премії)".
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду