Олександра Марченка та Костянтина Лоцмана обрали до Редакційної ради Суспільного

Олександра Марченка та Костянтина Лоцмана обрали до Редакційної ради Суспільного

10:31,
14 Жовтня 2022
2613

Олександра Марченка та Костянтина Лоцмана обрали до Редакційної ради Суспільного

10:31,
14 Жовтня 2022
2613
Олександра Марченка та Костянтина Лоцмана обрали до Редакційної ради Суспільного
Олександра Марченка та Костянтина Лоцмана обрали до Редакційної ради Суспільного
У Редраді вони працюватимуть до жовтня 2026 року.

13 жовтня на Конференції редакційних рад регіональних підрозділів Суспільного відбулися довибори двох членів до складу Редради Суспільного.

Про це повідомили у пресслужбі Суспільного.

Більшістю голосів обрано  тимчасово виконуючим обов'язки продюсера філії «Суспільне Донбас» Олександра Марченка та продюсера філії «Суспільне Луцьк» Костянтина Лоцмана, який раніше вже був у складі Редради Суспільного та активно долучався до розробки Редакційного статуту мовника.

Костянтин Лоцман

Термін каденцій двох попередніх представників Редакційної ради Суспільного — представника «Українського Радіо» Володимира Носкова та представниці філії «Суспільне Донбас» Ірини Коваль — закінчилися 8 жовтня 2022 року.

Олександр Марченко

Строк повноважень представників Редакційної ради Суспільного — 4 роки. Двоє новообраних членів працюватимуть до жовтня 2026 року. 

Нагадаємо, Редакційна рада Суспільного формується з його творчих працівників у складі п’ятнадцяти осіб: п’ять із них призначаються наглядовою радою, ще п’ять — обираються загальними зборами творчого колективу Суспільного, решта п’ять призначаються на конференції редакційних рад регіональних підрозділів мовника.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Лодка вже без трьох, зате з собакою
15:07 / 19.10.2022
Лоцман – то просто слиз, те безтолоччя не те що Титанік, надувну лодку не змогло б потопити. Просто питання до учасників тієї конференції, яка обрала до складу Редакційної ради цю одноклітинну амебу. Воно ж служило і кучмістам, і янучарам і в БЮТі терлося. Своєю плебейською вислужливістю нализало дармову квартиру, коли працювало в обласній раді керівником прес-служби. Хоч в компанії менеджеринь, які відкатами збирають данину з осуспільненої отари, цей мезоцефал точно не почувається самотнім.
просто анекдот
13:48 / 19.10.2022
"ТИТАНІК" пустили на дно три євреї - Асберг, Штурман і Лоцман...
Креативу
20:57 / 17.10.2022
Останній документ цієї так званої редради датується 30 серпня 2021 року. Отакий от "креатив". Хто там писав- профанація?
креатив
18:36 / 17.10.2022
Аби хто докладніше розповів про "творчість" цих двох осіб! Щоб ми всі разом пораділи за видатне підсилення редакційної ради!
читачка
18:19 / 17.10.2022
"Да уж"... А щось добре хтось напише про цю редакційну раду?
Стидище
02:03 / 17.10.2022
Яка в біса там редакційна рада, коли там Костя Лоцман? Це чудо-юдо було директором на ОДТРК і все, на що це тіло здатне – це джинса, пропаганда і цензура під дудку адміністрації. Що воно може нарадити? Хіба що як пропивати профспілкові гроші, бо ж був і керівником первинної профспілки що рятувало його від скорочення, бо за законом не міг бути звільнений мінімум ще рік, але ніц не зробив для колективу під час реформи. І теперечки рятує своє гузло, лізучи до Редакційної ради, бо гряде скорочення тих філій. Але не для того Україна зараз у вогні, щоб ці упирі, які глушили Революцію гідності і знищують навіть те ж Суспільне, грілися у кріслах до «жовтня 2026 року».
Тю на вас всіх...
21:08 / 15.10.2022
Якщо детектор присвятив цьому свій дорогоцінний час і місце, то це заслуговує на дуже високу увагу.
скептику
16:58 / 15.10.2022
Не переймайтесь так. Скоро продюсерів не буде в регіонах, де створять бюро. Скоротять їх.
скептик
19:16 / 14.10.2022
Спеціально обирають продюсерів. Щоб мовчали. Бо ж не хочеться втрачати посаду. В справжній редраді мають бути ті,хто створює контент, а не керує!
А я про що?
15:37 / 14.10.2022
Редрада існує на папері, а не впливає на контент. Заради "галочки". Тому когось вітати та на когось сподіватися - марна справа!
Для попереднього дописувача
15:02 / 14.10.2022
Невже ви не розумієте, що так звана редрада суспільного - пшик! Нічого вони не будуть оголошувати. Так, аби було... Згодний з тим, хто пише, що це профанація!
Попередньому дописувачу
14:45 / 14.10.2022
Так немає ВЗАГАЛІ будь-якої, навіть ефемерної роботи, редакційної ради! Згідно закону про мовлення суспільне - редрада повинна бути створена та її повноваження прописані десь на рівні правління. Проте за 7 років існування протоколи лише про вибори-перевибори, три реакції (листи) на скарги пересічних глядачів (один з яких Олекса Паніч - колишній член наглради) та "АЙ-АЙ-Ай" спортивному коментатору. І все! Ніякої реакції на типу годинні проміжки часу, про трихвилинні новини, про обов"язкові для всіх оздоблення ефірів - студій, графік, нарешті форми та змісту начеб-то дебатів! Зараз підчас війни регіони намагаються краще працювати, з"являються нові обличчя, а редакційна рада не розуміє свого значення. Взагалі то, згідно закону - який є на сьогодняшній день, людям, які потрапили до редакційної ради, належить займатися саме ТВОРЧІСТЮ!!! І конкурси оголошувати, і переможців визначати!
Суспільникам
13:39 / 14.10.2022
Попередня голова редради достроково склала свої повноваження і звільнилась з суспільного, бо була незгодна з так званою Концепцією регіонального мовлення, яка просто знищувала мовлення в регіонах. Схоже, нинішніх членів редради це зовсім не обходить. Бо вони думають передусім про СЕБЕ. Оце і вся їхня "концепція" - "моя хата скраю".
Підтримую суспільника
13:11 / 14.10.2022
Дійсно, так і є. І документи суспільної редакційної ради тому беззаперечне свідчення. Просто для членів редради це своєрідна гарантія, що до ... року їх не звільнять!
суспільник
12:37 / 14.10.2022
Ця редакційна рада нічого не вирішує і нікого не захищає! Профанація одна!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду