Аудиторія Суспільного сягає 13 мільйонів

Аудиторія Суспільного сягає 13 мільйонів

18:53,
31 Жовтня 2021
2434

Аудиторія Суспільного сягає 13 мільйонів

18:53,
31 Жовтня 2021
2434
Аудиторія Суспільного сягає 13 мільйонів
Аудиторія Суспільного сягає 13 мільйонів
Вона складається з телеглядачів, радіослухачів і користувачів інтернету.

Аудиторія трьох платформ Суспільного, а це телеканалів, радіостанцій і сайтів, становить 13 мільйонів.

Про це йдеться у статті «Суспільне – це не тільки «UA: Перший». Пояснюємо мовою фактів і цифр».

Дані розраховані за результатами САТІ та F2F, опитування Центру дослідження суспільства, підрозділу АТ «НСТУ. Період опитування – грудень 2020 року. Вибірка досліджень складає 9600 та 8000 респондентів відповідно. Дані про інтернет користувачів без врахування користувачів соціальних мереж.

«Загалом аудиторія Суспільного 13 млн, що складається з 11,7 млн телеглядачів, 3,6 млн радіослухачів та 2,7 млн інтернет користувачів (без урахування соцмереж). Екслюзивна аудиторія телеплатформи  – 7,7 млн, радіоплатформи – 810 тис., і 300 тис. – інтернет платформи. Всіма платформами користуються 326 тис. користувачів», – зазначено у даних.

Нагадаємо, керівниця Департаменту стратегічного маркетингу Вікторія Борщенко та керівник напряму дослідження суспільства Орест Білоскурський раніше розповідали сайту «Детектор медіа», що завдяки дослідженню змогли описати та порахувати сумарну аудиторію Суспільного. За їхніми даними, раніше близько 22 мільйонів людей щомісяця контактували з платформами Суспільного мовника.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Пану Ігорю
23:39 / 01.11.2021
От до чого тут Зе, за якого я не голосувала, до речі? В демократичному суспільстві, яким ми себе (наче б то) вважаємо, джерелом влади є народ. Відповідно, народ утримує політиків і топменеджерів, а ті перед ним звітують. У мене не спитали, чи хочу я направити свої податки на Суспільне, навіть якщо воно переїде в інтернет. Мене категорично не влаштовує той продукт, який робиться за мої гроші. Це повний нафталін. Замість того я хочу більше баків для сортування відходів, державну програму захисту безпритульних тварин та сучасний сміттєспалювальний завод. А от утримувати імітаторів роботи я, наприклад, не хочу. А щодо інтернету - то там Суспільне не вистрелить теж, бо вичавлені майже всі таланти, залишилися тільки пристосуванці, справді тупі як пробки. І, до речі, багато хто без профільної освіти без освіти взагалі. Вони навіть не можуть зробити найпримітивнішу SEO-оптимізацію свлїх відео на ютьюбі. А що стосується телевізора, то авдиторія у еього є, люди 50+ дивляться телек - і мають право отримувати нормальний продукт. Не треба їх списувати із рахунків, це люди - і вони заслуговують на повагу.
Ігор
17:37 / 01.11.2021
Цікаво, а коментатор, що запропонував проводити референдум часом на за Зе голосував? У нас люди в країні настільки тупі, що давати робити їм вибір це останнє, що треба робити. п.с. хвате мірять телевізійні рейтинги. Телек ніхто не дивиться давно. Хіба мої батьки. Діти взагалі не знаю, що це. Рано чи пізно теле вмре. Міряйтесь переглядами в інтернетах. Там усі.
Для не 13 млн
13:55 / 01.11.2021
Вот скоро появится новое шоу "Грибники" и будет 20 млн. просмотров.
Yana Rybalska
12:15 / 01.11.2021
Спочатку треба було провести референдум серед платників податків, і запитати: хочуть вони платити за Суспільне в принципі - чи ні? А для цього треба було представити команду і показати демо-версії продукту. Тоді люди б проголосували. Особисто я до ідеї Суспільного ставлюся скептично, адже не вірю в проєкти, які не заробляють гроші, а отримують їх - грантові і державні. Людська природа така, що з часом там починають панувати кумівство, хабарництво, садизм, ревнощі, протекціонізм та інше лайно. Тільки зароблти гроші, тільки пахати, тільки кров'ю і потом - тільки так будуються нормальні компанії. В будь-якому разі, зараз я категорично проти давати гроші тим крадіям, що зараз працюють на Суспільному. Вони мають єдиний скіл - підлизуватися до начальника. Все. Це абсолютно профнепридатні люди. Звісно, серед них затісалися якісь гарні профі і просто хороші люди, але це - випадковість, і вони там просто виживають, бо їм влаштовують терор. Вони скоро звалять в нормальні компанії з адекватними умовами роботи і психічно здоровим керівництвом. У Суспільного потрібно повністю забрати фінансування. Хай мазохісти, які не мають поваги до себе, працюють там - це, в принципі, їхні проблеми. Ну, може, хобі у людей таке - плавати у нечистотах. Але не за мої податки.
Не 13 мільйонів
11:50 / 01.11.2021
13 мільйонів? Чому тоді у профільного міністра Ткаченка інші цифри? "Суспільне – мовник кожного українця. І хоч про результат говорити непопулярно, але ми повинні його аналізувати. При оцінці ми керуємось показниками паспорту бюджетної програми як вартісними так і результативними, де левова частка коштів йде на виробництво телерадіопрограм АТ «НСТУ». Йдеться про заплановану суму 1 721,5 млн грн. Станом на зараз за 9 місяців профінансовано разом з регіональними філіями – 1 348,6 млн грн. З них виключно на телерадіомовлення – 875,9 млн грн і це без врахування інших супутніх витрат на ті самі цілі. Це гроші платників податків, які хотіли б бачити за них результат. Для розуміння, канали, що є лідерами за рейтингами та довірою – витрачають кошти не платників податків, мають співмірні бюджети, а рейтинги на порядок (!) більші. А результат, наприклад, за 21 жовтня, у «UA: Перший» згідно рейтингів Нільсена, – 15 місце з часткою 0,8% за аудиторією 18+, 23 місце з часткою 0.2% за комерційною аудиторією. За рік цифри трохи кращі за рахунок трансляції Олімпіади влітку – відповідно 1.11% та 0.44%а" ( з Телеграм)
nn
21:54 / 31.10.2021
Уберите эту Остапу, это позорище. Чтоб тут не накручивали, это дно, а не канал. Дно, а не система каналов по стране. Днище полное, где верхушка только жрет и ничего не делает. НИКОГДА эти люди не заработали бы таких денег. Просто пилят бюджет. Несчастная страна.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду