У Херсоні почало ловити «Українське радіо»

У Херсоні почало ловити «Українське радіо»

09:15,
7 Листопада 2022
1441

У Херсоні почало ловити «Українське радіо»

09:15,
7 Листопада 2022
1441
У Херсоні почало ловити «Українське радіо»
У Херсоні почало ловити «Українське радіо»
Російські канали припинили мовлення понад тиждень тому.

У тимчасово окупованому Херсоні почало ловити «Українське радіо» на 92.00 FM. Російсько-пропагандистські телеканали припинили мовлення понад тиждень тому.

Про це повідомив полковник Оперативного командування «Південь» Збройних сил України Владислав Назаров та підтвердили працівники «Суспільне Херсон».

«Пропагандистські телеканали у тимчасово окупованому Херсоні припинили мовлення ще з тиждень тому. Натомість почало ловити Суспільне на 92.00 FM», – написав він у телеграмі.

За інформацією працівників «Суспільного Херсон», тиждень тому російські окупанти зняли з телевежі  обладнання та переїхали на лівий берег Херсонщини. Пропагандисти, які робили так звані телесюжети, виїхали з Херсону ще раніше. У прямому ефірі виходили слайд-шоу.

Нагадаємо, на початку березня росіяни окупували Херсонську філію Суспільного, на базі телеканалу «Суспільне Херсон» вони запустили пропагандистський телеканал «Таврия».

У жовтні росіяни переправляли через Дніпро награбоване майно телеканалу «Суспільне Херсон».

Команда Херсонської філії Суспільного із початку повномасштабної війни продовжує працювати. Частина працівників залишилася під окупацією і виходить в прямі ефіри на Суспільному, з міркувань безпеки їхні імена не називають.

Оперативні новини про Херсон публікують на сайті «Суспільне Новини» та в соціальних мережах, які читають на окупованій території.

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
АзБуки
21:51 / 07.11.2022
ПочалО ловити? Кого ловить суспільне? ЧИ... В ХЕРСОНІ СТАЛО МОЖЛИВИМ ЗЛОВИТИ СУСПІЛЬНЕ НА ХВИЛІ...
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду