Членкиня наглядової ради Суспільного закликала ігнорувати вибачення Аліни Паш

Членкиня наглядової ради Суспільного закликала ігнорувати вибачення Аліни Паш

13:51,
3 Червня 2022
12996

Членкиня наглядової ради Суспільного закликала ігнорувати вибачення Аліни Паш

13:51,
3 Червня 2022
12996
Членкиня наглядової ради Суспільного закликала ігнорувати вибачення Аліни Паш
Членкиня наглядової ради Суспільного закликала ігнорувати вибачення Аліни Паш
Катерина Батенко до Аліни Паш: «Ви просто хороша актриса і прилаштуванка».

Членкиня наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України Катерина Батенко закликала медійників ігнорувати заяви переможниці національного відбору на «Євробачення-2022» Аліни Паш, яку усунули з конкурсу через фальшиву довідку.

Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуку.

«В мене є прохання до колег – медійників –  ігноруйте! Усю цю не зрозумілу, мутну, пусту історію про «пробачте мене нерозумну»! Бо насправді Аліна Паш не просто «помилилась, бо жила творчістю», а суттєво підставила величезну кількість людей. Та більше – внаслідок відвертої та свідомої брехні, маніпуляцій Аліни Паш та її команди, втратив роботу член правління Суспільного Ярослав Лодигін. Втратив, бо повірив у талант Аліни Паш. Бо в той момент, коли звідусіль неслась зрада, яка дуже серйозно била по репутації Компаніі та особистій Ярослава Лодигіна, пані Паш просто відгавкувалась в соцмережах, закликаючи «сіяти добро та гімно радісних поні», – вважає Катерина Батенко.

Членкиня наглядової ради Суспільного мовника звертає увагу, що «Суспільне – це величезна, напівсовкова колись, машина, яку великою, клопіткою роботою намагаються модернізовувати, покращувати, удосконалювати талановиті люди».

«Не кажу, що все ідеально – далеко не так, попереду роботи ще ну дуже багато. Однак скандали такого штибу, як з Євробаченням, шкодять роботі величезної кількості людей більше, аніж часами бюрократична тяганина. Бо добра репутація – це річ, яку дуже важко здобувати, однак втратити можна за хвилину», – поділилася вона.  

На думку Катерини Батенко, Аліна Паш останніми своїми заявами про те, що помилилася, «намагається відбілити власну репутацію. Дуже примітивно, як на такого креативного артиста».

Нагадаємо, переможниця національного відбору на «Євробачення-2022» Аліна Паш, яку зняли з конкурсу через фальшиву довідку про перетин кордону із Кримом, вперше розповіла про автора підробки та про те, з ким і як їздила на тимчасово окупований росіянами півострів. За її словами, вона цілком і повністю бере на себе відповідальність за цей крок, бо фактично погодила його. 

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
фанат Євробачення
13:49 / 12.06.2022
Шановна пані Бутенко, то ви дійсно вважаєте,що Аліна Паш винна у тому,що "член правління Лодигін втратив роботу"? Як так? Він же голосував за неї, а не за хлопців "з лісів і гір"? Примітивне ж у вас мислення. Як такі люди можуть бути в Наглядовій Раді суспільного?!
НР
18:05 / 09.06.2022
Зараз на суспільному 43% – 1720 працівників у простої; – 7,3% – 289 осіб виїхали за кордон; – 2,1% – 84 співробітники на службі в ЗСУ/ТрО." ( з Протоколу НР № 70 від 27.05.2022). До речі, ніхто з членів правління так і звернувся до НР з проханням щодо зменшення своїх чималеньких зарплат на період воєнного часу і внесенням відповідних змін до контрактів. Ніхто! Промовчали і члени НР (список присутніх читайте в Протоколі). Цікаво чому? Теж мають свій "інтерес"? Соромно. Але не їм.
Відділ кадрів
08:35 / 04.06.2022
Суспільне на час війни відправило на простій велику кількість своїх працівників, які нині отримують третину зарплати і ледь виживають. Натомість правління і наближені до нього отримують зарплати у повному обсязі. Чому про це Детектор не пише, а члени Наглядової Ради не обурюються? "У травні загальний обсяг виплачених коштів голові правління АТ «НСТУ» після оподаткування (податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) 18% та військовий збір (ВЗ) 1,5%) становив 233 506,33 грн. До структури оплати праці у травні 2022 року п’яти членів правління входить заробітна плата по окладу та індексація. Загальний обсяг виплачених коштів членам правління АТ «НСТУ» за місцем роботи після оподаткування (податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) 18% та військовий збір (ВЗ) 1,5%) становив 832 481,42 грн."
Розраховано на дурнів
22:20 / 03.06.2022
Я радше повірю у каяття Аліни Паш, ніж у те, коли хтось із Суспільного говорить про мораль. А ви чому не перевірили довідку. Ви з року в рік вляпуєтесь у шкандаль з Суспільним, і це єдиний інформпривід, коли про вас говорять. Репутацію Лодигін зіпсував собі сам, коли прийшов отримувати неадекватні і незаслужені 200+ тис/міс, коли його колеги отримують 7-8 тис. а перед Суспільством немає жодної звітності за витрату його коштів. Суспільне це є абсолютно хамський і корупційний проєкт "дайте гроші нам в бюджет, а ми їх далі будемо дерибанити без усілякої звітності і з паршивим продуктом".
глядач Євробачення
20:03 / 03.06.2022
Тобто, на думку Катерини Батенко, винна лише Аліна Паш? А суспільне тут "ні до чого"? Може, за таку "організацію" відбіркового туру конкурсу у відставку мав піти не лише пан Лодигін, а усе правління?!
NONAME
16:09 / 03.06.2022
Взагалі Паш зараз навіть смішить, стукає з дна, типу "ау, а про мене хтось пам'ятає?". А Лодигіна краще нахер послати, і всьо, бо час показав, хто де насрав. Не розумію взагалі, чому хтось у наглядовій раді прокинувся аж через півмісяця після конкурсу в Італії?
Глядач2
15:19 / 03.06.2022
А може рожеві панамки звільнять Галкіна? А наглядова рада -Чорнотицького?
Панас
14:34 / 03.06.2022
Обдурила - вона не людина, віри їй немає нівчому. соплі і воплі її защитнічків визивають тільки саркастичну посмішку...
Панас
14:33 / 03.06.2022
Обдурила - вона не людина, віри їй немає нівчому. соплі і воплі її защитнічків визивають тільки саркастичну посмішку...
Сергій
14:27 / 03.06.2022
Катерина Батенко: Мабуть треба Аліну Паш "розстріляти" за таку "зраду", бо ви ніяк не заспокоїтесь, рахуючи що репутації Суспільного буде повний кирдик - других причин же нема, всі ж другі такі ідеальні, такі творчі люди, які вже стільки не можуть зробити нормальне ТБ, а тільки успішно проїдають суспільні кошти. Може краще визнати свою творчу "імпотенцію" та займатися кориснішою справою
Глядач
14:10 / 03.06.2022
Аліна Паш ЗВІЛЬНИЛА Лодигіна? Дуже дивно.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду