Гурт Kalush Orchestra повернувся з промотуру перед «Євробаченням-2022»

Гурт Kalush Orchestra повернувся з промотуру перед «Євробаченням-2022»

14:12,
21 Квітня 2022
4685

Гурт Kalush Orchestra повернувся з промотуру перед «Євробаченням-2022»

14:12,
21 Квітня 2022
4685
Гурт Kalush Orchestra повернувся з промотуру перед «Євробаченням-2022»
Гурт Kalush Orchestra повернувся з промотуру перед «Євробаченням-2022»
Представники України на «Євробаченні-2022» дали концерти в Ізраїлі, Польщі, Іспанії і Нідерландах.

Представники України на «Євробаченні-2022» – гурт Kalush Orchestra – повернувся з промотуру перед «Євробаченням-2022», виступивши в Ізраїлі, Польщі, Іспанії і Нідерландах.

Враженнями від поїзди поділився з телеканалом «UA: Культура» лідер Kalush Orchestra Олег Псюк.  

«Для нас це був також промотур на підтримку України через те, що ми були єдині, хто замість спецефектів — типу віджеїнгу — просто помістили QR-код, на якому закликали людей збирати гроші на офіційні фонди для допомоги Україні», — сказав Олег Псюк.

Музикант поділився планами щодо виступу на «Євробаченні-2022» у Турині, Італія. 

«Костюми й постановка будуть інакші, ніж на нацвідборі. Ми зараз готуємось. Доводиться готуватися у такому екстрарежимі через те, що довший час у нас не було можливості навіть разом зустрітись, ми репетирували онлайн. Але, за рахунок нашої працелюбності, можу сказати точно, що ми підготуємося навіть краще за тих, у кого не було таких обмежень», — поділився фронтмен. 

Хронологія промотуру Kalush Orchestra до «Євробачення-2022»: 

  • 2 квітня — Україна, Львів. Гурт «Kalush Orchestra» вперше зібрався разом від початку широкомасштабного російського вторгнення в Україну, щоб розпочати підготовку до виступу на Євробаченні-2022. Учасники гурту розповіли, що своїми виступами хочуть підтримати Україну та зібрати кошти для допомоги Україні.
  • З по 7 квітня — Ізраїль, Тель-АвівKalush Orchestra зустрівся з Міністром у справах Єрусалима і національної спадщини Зеевом Елькіним, біженцями з України та журналістами. 
  • 8 квітня — Нідерланди, Амстердам. Kalush Orchestra завітали в Амстердам на популярне телевізійне ток-шоу Єви Їнек «Jinek», на якому разом з ведучою обговорили трагічні події у Краматорську.
  • 15-16 квітня — Іспанія, Мадрид. Головною подією у Мадриді став промоконцерт PrePartyES, який відвідало дві тисячі глядачів. Також гурт давав інтерв'ю місцевим та міжнародним медіа. 
  • Під час усіх концертів гурт розповідав про ситуацію в Україні та збирав кошти у Гуманітарний фонд.
  • 18 квітня — Польща. Гурт «Kalush Orchestra» завітав у гості ранкової програми «Pytanie na śniadanie», а також зустрівся у Варшаві з земляками в українській книгарні. 

Нагадаємо,  що «Євробачення-2022» відбудеться в італійському місті Турин в арені Palaolimpico за участі 40 країн спочатку у півфіналах 10 і 12 травня, а потім у великому фіналі — 14 травня

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду