На Суспільному дуже виріс рівень інформаційних програм – Олена Кондратюк

На Суспільному дуже виріс рівень інформаційних програм – Олена Кондратюк

12:06,
30 Грудня 2021
2676

На Суспільному дуже виріс рівень інформаційних програм – Олена Кондратюк

12:06,
30 Грудня 2021
2676
На Суспільному дуже виріс рівень інформаційних програм – Олена Кондратюк
На Суспільному дуже виріс рівень інформаційних програм – Олена Кондратюк
Віцеспікерка Верховної Ради Олена Кондратюк із задоволенням дивиться інформаційні програми на Суспільному.

Віцеспікерка Верховної Ради Олена Кондратюк вважає, що нам треба розвивати Суспільне, а не створювати загальноукраїнський канал «Дом». Вона додала, що і сама із задоволенням дивиться інформаційні програми на Суспільному.

Про це вона сказала в інтерв’ю «Детектору медіа».

«У нас є можливості отримати рейтинговий канал Суспільного, і не треба його ділити на окуповані/неокуповані території. Мовлення повинно бути централізоване і зрозуміле для всіх», – зазначила вона.

За словами пані Кондратюк, на Суспільному виріс рівень інформаційних програм.

«Мені приємно, що на Суспільному дуже виріс рівень інформаційних програм, я з задоволенням їх дивлюся. Я була однією з авторок закону про Суспільне мовлення, ми це все пережили, пропустили крізь себе, розуміли важливість такої інституції з європейськими цінностями. Тому ділити телеканали для різних територій України недоречно», – поділилася віце-спікерка Верховної Ради.

Також віцеспікерка задоволена співпрацею з Суспільним під час проведення 5-го Жіного конгресу.

«Цього року ми провели ювілейний п’ятий Конгрес у партнерстві з Суспільним мовником, і задоволені цим партнерством. Єдине, що дуже хочу, щоб Суспільне теж включилося в обмін досвідом. Це, на мою думку, одне із завдань мовників. У жінок є потреба обмінюватися успішними історіями», – сказала вона.

Крім того, Олена Кондратюк заявила, що хоче знати, як використовуються кошти на держпідтримку кіно, Суспільне, канали «Рада» і «Дом». «Бо непрозорість – це найбільше, що може підривати довіру. Всі видатки, де є гроші платників податків, повинні бути відкритими», – зазначила віцеспікерка.

Нагадаємо, народний депутат України з фракції «Слуга народу», голова Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв сказав, що підтримує реформу Суспільного і вважає, що «її треба завершити, надати Суспільному додаткові повноваження та інструменти, яких воно прагне отримати і на цьому ставити крапку, більше до цього не повертатися». За його словами, Суспільне має залишатися суспільним, все, що держава має робити, – давати гроші і не чіпати руками.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
феленюк
12:09 / 31.12.2021
Виріс "рівень" в сенсі кількості, без зростання якості. Подивіться в Детекторі моніторинг програм на Суспільному. Там тільки одна програма моніториться - Зворотний відлік"- бо інших нема.
глядачка
09:36 / 31.12.2021
Ага! Виріс рівень? Подивіться місцеві філії! Там повна деградація!
Ilya
09:29 / 31.12.2021
«Дуже виріс»...., тьотя, ви ВВС хоча б колись дивилися? Ну так, хоча б розуміти що таке рівень
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду