Із Суспільного звільнилася продюсерка Олександра Очман

Із Суспільного звільнилася продюсерка Олександра Очман

20:11,
8 Вересня 2021
3680

Із Суспільного звільнилася продюсерка Олександра Очман

20:11,
8 Вересня 2021
3680
Із Суспільного звільнилася продюсерка Олександра Очман
Із Суспільного звільнилася продюсерка Олександра Очман
Вона була виконавчою продюсеркою «Суспільної студії», до того займалася «Зворотним відліком» і телеканалом «UA: Крим».

У вересні з Національної суспільної телерадіокомпанії України звільнилася продюсерка Олександра Очман, яка пропрацювала на Суспільному 5 років.

Про це вона сказала «Детектору медіа» й написала у фейсбуку.

«За п'ять років на Суспільному я здобула неймовірний досвід – мені пощастило стояти біля витоків телеканалу "UA:Крим", працювати над великими шоу і складними спецпроєктами, бути причетною до запуску нашої сучасної студії. Я завжди була там, де компанія мене найбільше потребувала, бралася за все необхідне і термінове, і віддавала спільній справі максимум зусиль», – розповіла Олександра Очман.

За словами продюсерки, вона наче на п'ять років застрягла в парку атракціонів і все перепробувала.

«У цьому безкінечному потоці трохи загубила розуміння своїх власних цілей. Зрозуміла, що вже довгий час не росту тут професійно, кар'єрно, творчо і в прибутку. Не будую свідомо й послідовно своє майбутнє, а про це ніхто не подумає, крім мене. Я вирішила взяти паузу, пописати свої оповідання, визначитися з пріоритетними напрямами розвитку, і тоді рухатися далі», – зазначила вона.

Олександра Очман наразі не має планів щодо іншої роботи.

«Переходити до інших медіа на постійну роботу зараз не планую, але не можу відмовити собі в задоволенні попрацювати в цікавих проєктах на фрилансі. Я вільна всього лиш кілька днів, але вже приємно здивована кількістю і якістю пропозицій», – сказала вона.

Продюсерка залишається на зв'язку з колегами із Суспільного. «Люди, з якими ми знайшлися тут, – найдорожчий скарб. А Суспільне – це важливий етап у моєму житті й ідея, яка продовжує заряджати мене вірою у зміни на краще в нашій країні», – поділилася  Олександра Очман.

Нагадаємо, Олександра Очман також займалася моніторингом ранкового шоу «Доброго ранку, країно», яке для «UA: Першого» виробляла «Ера-медіа», напіврозважальними програмами «ЧерезЩур» з Майклом Щуром і «Вечірнє шоу з Юрієм Марченком», п’ятьма сезонами «Зворотного відліку»,  президентськими і парламентськими дебатами, ніччю виборів, токшоу «Святі та грішні» з Мирославою Барчук, телеверсією Радіодиктанту національної єдності 2020, спецпроєктами до Днів Конституції, Незалежності, захисників, гідності та свободи та багатьма іншими проєктами.

Фото: пресслужби Суспільного

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Яночка
16:27 / 11.09.2021
Бідненька, так перепрацювала і не росла професійно - отримуючи підвищення за підвищенням на фоні мислячих людей, які 5 років сиділи на одній посаді, і сиділи б ще десять, та фінансово - зі своїми зарплатами і преміями на фоні журналістів, які отримують 7 тис. Звичайна членкиня команди Лазаньї - ні вроди, ні розуму, тільки робила те, що скажуть і не відсвічувала та не ставила питань типу чому ми виробляємо таке лайно та куди йдуть мільйони від донорів, бо технічне обладнання рівня Другої світової. Як, в принципі, і всі інші кар'єристи Суспільного
вох
10:15 / 09.09.2021
Бідненька і нещасна! Перепрацювалась на першому і аж ОЧМАНіла від перенавантаження.
дрон
10:07 / 09.09.2021
Її творче і професійне зростання зупинилось ще до приходу в Суспільне. Зурабу завжди потрібні були такі для того, щоб хоч якось виділятися на їхньому фоні.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду