Ірина Славінська призначена продюсеркою радіо «Культура»

Ірина Славінська призначена продюсеркою радіо «Культура»

21:21,
16 Квітня 2018
5550

Ірина Славінська призначена продюсеркою радіо «Культура»

21:21,
16 Квітня 2018
5550
Ірина Славінська призначена продюсеркою радіо «Культура»
Ірина Славінська призначена продюсеркою радіо «Культура»
Журналістка, літературний оглядач, культурний менеджер та ведуча політичних ефірів на «Громадському радіо» Ірина Славінська стала продюсеркою третього суспільного каналу «Українського радіо» – «Культура».

Про це йдеться на сайті «Українського радіо». Ірина Славінська підтвердила цю інформацію сайту «Суспільне. Детектор медіа».

Ірина Славінська пояснила «Суспільне. ДМ», що заради нової посади їй довелося відмовитися від деяких проектів на «Громадському радіо» (ГР), де вона працювала і продовжує працювати з часу його публічного становлення  — з літа 2013 року.

«Для уникнення конфлікту інтересів я вийшла з Правління та Редакційної ради ГР. Так само завершила після 2 років роботи посаду редакторки прямоефірних програм "Ранкова хвиля" та "Громадська хвиля". Натомість залишаюся ведучою програми "Громадська хвиля", що є спільним проектом УР і ГР, а також авторкою та ведучою програми "Зустрічі"», – зазначила вона сайту «Суспільне. ДМ».

За її словами, програма «Права людини понад усе», що виходить на «Культурі», також продовжує існування.

На зустрічі-знайомстві з колективом радіо «Культура» Ірина Славінська сказала: «"Українське радіо радіо "Культура" має стати радіо для громадян, котрі щодня приймають зважені рішення про власне життя та життя країни. Це означає, що радіо "Культура" не є високою баштою зі слонової кістки, але є радіо, що реагує на щоденні виклики, говорить просто про складне. Переконана, наші слухачі та слухачки не є пасивною аудиторією, вони аналізують і думають, це освічені, свідомі, відповідальні громадяни. Вони відчувають тривогу і непевність, і це закономірно в умовах війни. Радіо "Культура" має стати інструментом подолання цієї тривоги. Де потрібно — інформуємо, де потрібно — займаємося просвітництвом, де потрібно — розважаємо. В цьому ж контексті виникає важливий виклик розбудови довіри між радіо та слухачами».

Генеральний продюсер «Українського радіо» Дмитро Хоркін додав, що нині на радіо «Культура» розвивають такі жанри як документалістика, детективи, великі форми опер, дають класику. Він щасливий, що команду радіо «Культура» підсилить Ірина Славінська.

Нагадаємо, 10 листопада 2017 року радіоведуча Ірина Славінська розпочала на першому каналі «Українське радіо» та радіо «Культура» авторську програму «Права людини понад усе».

Окрім того, вона друкується на сайті «Українська правда», мистецькому часописі «Шо» і глянці Elle. Вела програму «Гра в слова» на телеканалі ТВі разом із Віталієм Гайдукевичем.

Фото: Facebook-сторінка Ірини Славінської

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Микола
15:16 / 27.06.2021
А ВИГНАЛИ прекрасного директора радіо КУЛЬТУРА, попередника цієї особи, щоб звільнити місце цій жидівці, котрій не можна працювати з людьми... Бог є пане Хоркін і пані Ірино і ваш Кагал! Він все бачить...
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду