Суспільне презентувало міжнародним партнерам NewsHouse 2.0

Суспільне презентувало міжнародним партнерам NewsHouse 2.0

18:17,
6 Вересня 2021
3885

Суспільне презентувало міжнародним партнерам NewsHouse 2.0

18:17,
6 Вересня 2021
3885
Суспільне презентувало міжнародним партнерам NewsHouse 2.0
Суспільне презентувало міжнародним партнерам NewsHouse 2.0
Найближчим часом кросплатформовий мультимедійний ньюзрум NewsHouse 2.0 розпочне роботу.

6 вересня Суспільний мовник разом із медіапартнерами Deutsche Welle (DW) та BBC Media Action презентували на Хрещатику, 26 новий ньюзрум — NewsHouse 2.0.

Модерували презентацію членкиня правління Національної суспільної телерадіокомпанії, відповідальна за новини і цифрові платформи, Тетяна Кисельчук і проєктний менеджер BBC Media Action Дмитро Хільченко.  

Тетяна Кисельчук і Дмитро Хільченко 

У новий кросплатформовий мультимедійний ньюзрум завітали посол Європейського Союзу, Голова Представництва ЄС в Україні Матті Маасікас, Надзвичайний і Повноважний Посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен, заступник Глави місії в Посольстві Великої Британії в Україні Ніколас Харрокс, директор Deutsche Welle Akademie Карстен фон Намен, генеральний директор Deutsche Welle Петер Лімбург (записав вітальне слово), голова правління НСТУ Микола Чернотицький та керівниця Департаменту новин НСТУ Ангеліна Карякіна.

Ангеліна Карякіна

За словами Ангеліни Карякіної, завдяки цьому проєкту Суспільний мовник в Україні став справжньою мультимедійною організацією з найбільшим потенціалом у країні. Після повноцінного запуску NewsHouse 2.0 команда новин Суспільного зможе використовувати покращену структуру збору новин, сучасну систему виробництва та високоякісне обладнання, що надається DW Akademie та BBC Media Action у межах проєкту, фінансованого ЄС, за додаткової допомоги Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та Міністерства закордонних справ і у справах Співдружності націй та розвитку Великої Британії для модернізації станції.

Матті Маасікас

«Ми вітаємо прогрес, досягнутий суспільним мовником. НСТУ створює програми та надає об’єктивну інформацію в той час, коли суспільству це потрібно найбільше, — під час безпрецедентної пандемії коронавірусу. Суспільне мовлення та якісні новини є важливим елементом будь-якої демократичної системи. Для України в контексті конфлікту, що триває, та посилення дезінформації, незалежність ЗМІ також є частиною національної безпеки. Суспільний мовник є рушійною силою держави щодо захисту від інформаційних маніпуляцій. Ми в Представництві ЄС сподіваємося, що НСТУ буде сильним гравцем у забезпеченні свободи ЗМІ та якісної журналістики», — зазначив Матті Маасікас.

Петер Лімбург

Петер Лімбург сказав, що зі своїм новим мультимедійним простором НСТУ матиме можливість виконувати свою місію як незалежний суспільний мовник.

Карстен фон Намен

Анка Фельдгузен

Микола Чернотицький


Ніколас Харрокс

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Місія нездійсненна
21:32 / 11.09.2021
У столиці все поліпшують і поліпшують, а в регіонах журналісти в сараях сидять! Отаке "суспільне" побудували "реформатори". То може вже закриєте ці філії остаточно?
Яночка
06:19 / 08.09.2021
Ух-ты, так мало времени прошло, а Чернотицький с аутичным взглядом уже пожирнел и лоснится. Или от героина опух? А Остапа послушалась моих советов - и старается нормально одеваться, а не как раньше, как бабка на огород. Впрочем, сильно ситуация не изменилась, но за старания хвалю. Осталось еще Кулясу голову научится мыть, а Лигачевой пропить женские гормоны - и, возможно, станут чуть похожи на людей. Пока же, как у Оруэлла в Animal farm: где свинья, а где человек - не очено понятно
люпус
01:22 / 07.09.2021
А у Чернотыцкого рожа начинает округляться и жирно блестеть . да и пиджачишко уже плохо сходится на брюшке.
Котовася
19:56 / 06.09.2021
Вы как кудряшки не завивайте, но толку не будет, если в кудрявой головке мозгов с гулькин хрен. А с мозгами в УТ-1 хреново. Особенно на верхних этажах.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду