Філії Суспільного покажуть «Концерт для усього світу» з бомбосховища

Філії Суспільного покажуть «Концерт для усього світу» з бомбосховища

15:39,
31 Березня 2022
2256

Філії Суспільного покажуть «Концерт для усього світу» з бомбосховища

15:39,
31 Березня 2022
2256
Філії Суспільного покажуть «Концерт для усього світу» з бомбосховища
Філії Суспільного покажуть «Концерт для усього світу» з бомбосховища
В ефірі усіх регіональних каналів покажуть відеозапис, наживо транслюватимуть у соцмережах.

31 березня о 18:00 музиканти Чернівецької обласної філармонії виступатимуть у бомбосховищі разом із колегами з інших міст, які втратили домівки та знайшли притулок на Буковині.

«Концерт для усього світу» трансюватиме наживо команда «Суспільного Буковина» на ютуб-каналі філії і на фейсбук-сторінці радіо «Культура».

Згодом запис концерту покажуть регіональні телеканали Суспільного, а також його можна буде почути на «Українському Радіо Буковина».

У перервах між виступами переселенці розповідатимуть свої історії глядачам наживо.

Команда «Суспільного Буковини» вперше готує трансляцію з бомбосховища.

«Це створить атмосферу, в якій сьогодні, на жаль, перебуває значна частина українців», — вважає продюсер Суспільне Буковина Максим Волошин.

Під час концерту відбудеться збір пожертв на потреби переселенців та Збройних сил України. Програма концерту складається з композицій українських музикантів.

«“Концерт для усього світу” — це більше, ніж концерт. Це перформанс. У ньому звучатимуть історії людей, які на власні очі побачили, що означає війна, відчули, що таке бути під обстрілами. Хтось передаватиме ці історії через музику, хтось — розповідатиме на камеру. Захід створює команда людей з різним досвідом, різним походженням, різними професіями, проте в нас одна мета — розказати світові про те, що відбувається у серці Європи й закликати до рішучіших дій», — розповідає керівник проєкту Микита Москалюк.

Нагадаємо, Суспільне продовжує спільний інформаційний марафон з усіма медіагрупами країни — UAразом, що транслюється на телеканалі «UA: Перший».

Щобудня з 19:00 до 23:00 регіональні телеканали філій показують телемарафон «Суспільне. Спротив». 

Телеканал «UA: Культура» відновив самостійне мовлення. Значну частину сітки мовлення становить дитячий, документальний та просвітницький контент.

Фото: сайт corp.suspilne.media

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду