Миколаївська філія НСТУ запускає ряд нових проектів

Миколаївська філія НСТУ запускає ряд нових проектів

13:02,
14 Листопада 2017
3795

Миколаївська філія НСТУ запускає ряд нових проектів

13:02,
14 Листопада 2017
3795
Миколаївська філія НСТУ запускає ряд нових проектів
Миколаївська філія НСТУ запускає ряд нових проектів
Телеканал «Миколаїв» філії публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Миколаївська регіональна дирекція» покаже оновлений суспільно-політичний проект та три нові програми.

У вівторок, 7 листопада, о 19:35  в прямому ефірі телеканалу «Миколаїв» вийде оновлена програма «Гаряча лінія», йдеться на сайті ТРК «Миколаїв».

У філії повідомляють, що редакція суспільно-публіцистичних програм залишила від проекту лише назву. Відтепер це новий формат: «Два спікери з різною позицією щодо теми та двоє ведучих – протилежності за темпераментом та поглядами . Експресивна та молода Катерина Лисюк проти врівноваженого та досвідченого Федора Бондара. Пекельності прямому ефіру додає інтерактив – прямі дзвінки глядачів в студію».

Щоп’ятниці о 19:35, починаючи з 17 листопада, ТРК «Миколаїв» показуватиме новий проект  «Місто майбутнього» з Федором Бондарем. «Чимало українських міст і містечок досягли успіхів у розв’язанні житлово-комунальних, транспортних, соціальних проблем. Розповісти про нього – основна мета програми "Місто майбутнього"», – зазначають творці програми.

Щоп’ятниці о 19:50, починаючи з 17 листопада, вихитиме нова програма «ТВ Мікс» з автором і ведучою Мар’яною Назаренко. Вона пропонує зазирнути за лаштунки виробництва продуктів і речей, поринути в історію їх створення та ознайомитись з інноваціями.

Щонеділі о 21:00, починаючи з 19 серпня, в ефірі виходитиме новий проект «Кулінарні історії» з ведучим Олександром Пронкевичем. Він запрошуватиме у кухню-студію істориків та краєзнавців, які готуючи свої улюблені страви, розповідатимуть про історію України та історичні постаті. Олександр Пронкевич закликає вивчати історію України в процесі приготування страви. 

Нагадаємо, керівники філій ПАТ «НСТУ» роз’яснили, чому не надають народним обранцям 20 хвилин безкоштовного ефіру, передбачених у законі про статус народного депутата.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду