Донецька ОДТРК розпочала мовлення у Волновасі

Донецька ОДТРК розпочала мовлення у Волновасі

14:35,
22 Вересня 2015
1698

Донецька ОДТРК розпочала мовлення у Волновасі

14:35,
22 Вересня 2015
1698
Донецька ОДТРК розпочала мовлення у Волновасі
Донецька ОДТРК розпочала мовлення у Волновасі
Сьогодні, 10 вересня, Донецька обласна державна телерадіокомпанія (ОДТРК) розпочала мовлення на 30 ТВК у м. Волноваха Донецької області.

Про це повідомив голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко на своїй сторінці у Facebook.

«Зараз ОДТРК на тих частотах, де раніше незаконно промивав мізки людям Life News», - додав він.

За словами голови Нацради, передавачі, на яких мовить Донецька ОДТРК, Україні передала Литва. «Дякуємо друзям, що підтримали нас у скруті. Саме в таких ситуаціях видно справжніх союзників», - написав він.

Нагадаємо, на початку серпня Міністерство інформаційної політики прозвітувало, що на Донбасі було встановлено майже всі отримані від Польщі та Литви передавачі.

Донецька ОДТРК відновила мовлення з 27 лютого 2015 року спочатку в цифровому стандарті Т2, а згодом - і в аналоговому. 2 квітня голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко та голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко презентували в Краматорську Донецьку ОДТРК, яка була відновлена після того, як обладнання і приміщення ОДТРК у Донецьку були захоплені терористами.

Через відсутність технологічної бази телепрограми для Донецької та Луганської ОДТРК готуютьсяв Києві. А у формуванні телеконтенту беруть участь усі державні ТРК.

30 липня голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко, перебуваючи з робочим візитом у Краматорську, заявив, що відновлення Донецької та Луганської ОДТРК є пріоритетним завданням для Держкомтелерадіо.

8 вересня Кабінет Міністрів України схвалив постанову, якою передбачено виділення коштів на придбання технологічного обладнання для Донецької та Луганської ОДТРК.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
autocentre.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду