До конкурсу на посаду генерального директора Одеської ОДТРК допущені вісім претендентів

До конкурсу на посаду генерального директора Одеської ОДТРК допущені вісім претендентів

14:05,
22 Вересня 2015
1716

До конкурсу на посаду генерального директора Одеської ОДТРК допущені вісім претендентів

14:05,
22 Вересня 2015
1716
До конкурсу на посаду генерального директора Одеської ОДТРК допущені вісім претендентів
До конкурсу на посаду генерального директора Одеської ОДТРК допущені вісім претендентів
26 серпня у Держкомтелерадіо відбулось засідання комісії з конкурсного відбору на посаду генерального директора Одеської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК). Члени комісії розглянули документи, подані конкурсантами, та ухвалили рішення допустити до наступного етапу конкурсу всіх вісьмох претендентів, повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

За право обійняти посаду керівника Одеської обласної державної телерадіокомпанії змагатимуться: заступник генерального директора з творчих питань Кіровоградської ОДТРК Андрій Богданович; заступник директора з питань телебачення ТОВ «Інформаційне агентство «Медіа-Інформ» (Одеса)Сергій Братчук; журналіст, тимчасово безробітна Наталія Гривняк; провідний інженер групи модернізації та ремонту цеху телебачення Одеської ОДТРК Олександр Котович; редактор радіомовлення Одеської ОДТРК Федір Крецу; керівник творчої групи Одеської ОДТРК Ольга Мудрова; кореспондент та випускаючий редактор сайту «Взгляд из Одессы» Богдан Осінський; завідувач редакції «Новий день» Одеської ОДТРК Оксана Піднебесна.

До наступного засідання конкурсної комісії учасники мають підготувати та представити на розгляд проекти програм розвитку ОДТРК.

Нагадаємо, у лютому Державний комітет телебачення і радіомовлення не визначив переможця конкурсного відбору на посаду генерального директора Одеської обласної державної телерадіокомпанії.  У конкурсі на вакантну посаду, який проходив у кілька етапів, взяли участь колишні й теперішні працівники Одеської ОДТРК Володимир Гуцол, Оксана Піднебесна, Сергій Ковтюх, одеський телеведучий Сергій Братчук, кияни Олена Лебеденко-Матвєкас і Віктор Дерюгін. Комісія з конкурсного відбору розглянула та обговорила пропозиції учасників щодо розвитку телерадіокомпанії і на відкритому засіданні 16 лютого оголосила про своє рішення не визначати переможця серед претендентів. Був оголошений повторний конкурс.

16 липня у Держкомтелерадіо відбулося четверте відкрите засідання комісії з проведення повторного конкурсного відбору на посаду генерального директора Одеської ОДТРК, на якому так і не було обрано переможця.  Члени комісії на попередньому закритому засіданні провели обговорення та проголосували щодо оцінки конкурсних пропозицій кожного учасника конкурсного відбору Сергія Братчука, Богдана Осінського, Сергія Ковтюха, Оксани Піднебесної. За рішенням комісії нікого із чотирьох учасників не визнано переможцем конкурсу. Комісія рекомендувала голові Держкомтелерадіо повторно провести конкурсний відбір на посаду генерального директора Одеської ОДТРК.

Попередній генеральний директор Одеської ОДТРК Марина Аксьонова була звільнена 2 грудня 2014 року.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
oodtrk.od.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду