На «Українському радіо» і радіо «Культура» низку програм присвятять вакцинації проти COVID-19

На «Українському радіо» і радіо «Культура» низку програм присвятять вакцинації проти COVID-19

15:33,
25 Жовтня 2021
1500

На «Українському радіо» і радіо «Культура» низку програм присвятять вакцинації проти COVID-19

15:33,
25 Жовтня 2021
1500
На «Українському радіо» і радіо «Культура» низку програм присвятять вакцинації проти COVID-19
На «Українському радіо» і радіо «Культура» низку програм присвятять вакцинації проти COVID-19
Упродовж тижня в ефірі суспільних радіоканалів говоритимуть про те, чому люди не хочуть вакцинуватися, як насправді працюють вакцини та чи є в нас інші можливості подолати епідемію, окрім масової вакцинації.

Щодня з 25 по 29 жовтня на «Українському радіо» і радіо «Культура» виходитимуть програми про вакцинацію. Гостями ефірів стануть медики, фармацевти, науковці, провідні державні та громадські діячі. Разом із ведучими вони шукатимуть відповіді на найбільш актуальні питання: чому люди не хочуть вакцинуватися, як насправді працюють вакцини та чи є в нас інші можливості подолати епідемію, окрім масової вакцинації?

На «Українському радіо»:

25 жовтня в ефірі програми «Сьогодні. Зранку» про види вакцин і чому їх не варто боятися розповідав доктор фармацевтичних наук, професор Костянтин Косяченко.

26 жовтня під час програми «Сьогодні. Вдень» спробують розібратися, звідки беруться антивакцинатори, чому люди бояться щеплень і не хочуть вакцинуватися?

27 жовтня у програмі «Сьогодні. Ввечері» говоритимуть про те, чи варто вже готуватися до третьої дози або повторної вакцинації.

28 жовтня в ефірі програми «Сьогодні. Зранку» йтиметься про те, які ліки проти коронавірусу існують на сьогодні та які протоколи лікування використовують в українських лікарнях.

29 жовтня у програмі «Сьогодні. Ввечері» говоритимуть про те, які методи впливу задля прискорення вакцинації можуть бути найбільш ефективними?

Протягом всього тижня на «Українському радіо» у міжпрограмних блоках виходитимуть короткі ролики на тему «Вакцинація в умовах пандемії: що треба знати про нові реалії».

На радіо «Культура»: 

25 жовтня о 17:10 вийде документальна програма про один день із життя центру вакцинації: свідчення людей, які прийшли щепитися, історії лікарів і медсестер.

26 жовтня о 16:10 у програмі «Модуль знань» з Ольгою Вернигоренко говоритимуть про те, чи може Україна виготовляти власні вакцини, зокрема й проти COVID-19. Гість студії — голова комісії з біобезпеки та біологічного захисту при РНБО Сергій Комісаренко.

3 листопада о 9:30 у програмі «Культура.live» радіоведуча, медична журналістка та біологиня Дарка Озерна розповість про те, чому вакцини та природний імунітет не замінюють одне одного. А також про те, як працює вакцина, чому хворіють вакциновані та чому вакцинування потребують навіть ті, хто вже хворів.

10 листопада у «Годині з Наталею Грабченко» йтиметься про те, якою була роль щеплень у подоланні людством найстрашніших епідемій, та чи допоможуть вакцини від COVID-19 зупинити нинішню пандемію? Гостя студії — епідеміологиня, докторка медичних наук, професорка Наталія Виноград.

Нагадаємо, уряд виділив 25 млн грн на популяризацію вакцинації проти COVID-19.

Посилання за темою:

Мінкульт створив групу, яка займається проведенням інформкампанії щодо вакцинації проти COVID-19

Ткаченко пропонує блокувати в соцмережах за фейки про вакцини та COVID-19

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду