Для міжнародного радіошоу Selector шукають українські треки

Для міжнародного радіошоу Selector шукають українські треки

12:18,
24 Липня 2020
2010

Для міжнародного радіошоу Selector шукають українські треки

12:18,
24 Липня 2020
2010
Для міжнародного радіошоу Selector шукають українські треки
Для міжнародного радіошоу Selector шукають українські треки
Радіо «Промінь» пропонує музикантам взяти участь у відборі для міжнародного шоу Selector Radio.

До 30 липня музиканти можуть подавати заявки на участь у відборі української музики до Selector Radio, який відбувається в межах програми #AtHome.

Про це повідомила пресслужба Суспільного.

Із 31 липня  по 17 серпня міжнародне жюрі та Джемз Супернова (Jamz Supernova) відбирають 10 треків. До складу  журі ввійдуть і представники радіо «Промінь»

Після цього до 28 серпня відбуватиметься інтернет-голосування. 31 серпня оголосять двох переможців, одного обраного Джемз Супернова, та одного, обраного міжнародним онлайн-голосуванням. А вже 4 вересня вийде шоу Selector Radio з двома українськими переможцями.

Заявки приймають за посиланням.

Selector Radio — щотижневе двогодинне радіошоу, яке транслює найкращу музику Великої Британії та підтримує нові таланти з понад тридцяти країн. Автентичну британську версію веде діджейка Джемз Супернова. Потрапити до шоу Selector Radio може будь-який гурт чи виконавець із музикою будь-якого жанру. Це шоу збирає яскравий еклектичний плейлист, а також готує інтерв’ю зі співаками й представниками лейблів.

Українську версію Selector Radio на радіо «Промінь»  веде креативна продюсерка радіостанції Вікторія Польченко. Проєкт реалізують у партнерстві з British Council, і саме завдяки такій співпраці на початку 2020 року вперше за весь час існування шоу в ефірі прозвучав українськомовний трек.

Раніше Джемз Супернова вже обирала для свого шоу українську музику. Тоді відбувся міжнародний ефір Selector Radio за участі ведучої української версії шоу Вікторії Польченко.  Джемз Супернова запропонувала слухачам трек «Завтра» від alyona alyona.

Українська версія Selector Radio звучить в ефірі «Променя» щонеділі о 18:00. Слухайте попередні випуски за посиланням.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду