Богдан Буткевич узяв творчу відпустку в ранковій програмі на «Українському радіо»

Богдан Буткевич узяв творчу відпустку в ранковій програмі на «Українському радіо»

12:25,
29 Січня 2020
7115

Богдан Буткевич узяв творчу відпустку в ранковій програмі на «Українському радіо»

12:25,
29 Січня 2020
7115
Богдан Буткевич узяв творчу відпустку в ранковій програмі на «Українському радіо»
Богдан Буткевич узяв творчу відпустку в ранковій програмі на «Українському радіо»
Ведучий ранкової програми «Сьогодні. Зранку» на Першому каналі «Українського радіо» Богдан Буткевич взяв творчу відпустку і наразі займається іншими проєктами.

Про це він сказав у коментарі сайту «Детектор медіа».

«Я два роки займався ранковою програмою. Наразі не знаю, чи в майбутньому буду вести ранкову програму. Для себе я ще не прийняв рішення чи варто це далі робити. Побачимо», – сказав «ДМ» Богдан Буткевич.

У понеділок, 3 лютого, за планом він мав би вийти в ранковий ефір зі своєю колегою Христиною Стець, проте програму «Сьогодні. Зранку» вестиме одна ведуча. Христина Стець уже вела сама ранкову програму з 20 по 24 січня. 

За словами Богдана Буткевича, у ці дні він концентрувався на інших проєктах, працює над новим циклом програм для «Українського радіо», який буде присвячений цитатам відомих людей, зокрема, в яких формах ці цитати говорилися, який вплив вони мали на історію, чому це цікаво у сьогоднішній українській ситуації.

Виконавчий продюсер Першого каналу «Українського радіо» Юрій Табаченко підтвердив, що Богдан Буткевич взяв творчу відпустку в ранковій програмі та займається втіленням своєї ідею щодо серії міжпрограмок, які найближчим часом вийдуть в ефірі. Окрім того, ведучий продовжує робити сатиричне шоу «А серйозно?» з Наталею Соколенко.

Юрій Табаченко зазначив, що на момент творчої відпустки Богдана Буткевича у ранковій програмі йому не будуть шукати заміну, в прямому ефірі працюватиме одна ведуча Христина Стець.

До того ранкову програму «Сьогодні. Зранку» по буднях із 8:00 до 10:00 з перервами на новини вели почергово тиждень через тиждень дві пари – Богдан Буткевич із Христиною Стець та Дмитро Хоркін із Тамарою Гусейновою. Іноді пари мінялися змінами, іноді в ефір виходив хтось один із ведучих.

Джерело сайту «Детектор медіа» припускає, що Богдан Буткевич призупинив вести ранкове шоу через надто емоційний ефір 8 січня, коли вранціпісля зльоту в аеропорту Тегерана розбився літак Боїнг-737 української авіакомпанії МАУ. В авіакатастрофі загинули всі 176 людей, які були в літаку, серед загиблих – 11 громадян України. Ефір програми «Сьогодні. Зранку» за 8 січня можна прослухати тут, тут, тут і тут.

Нагадаємо, з березня 2018 року телеведуча Христина Стець і блогер, музикант і журналіст Богдан Буткевич стали ведучими ранкового прямоефірного шоу «Сьогодні. Зранку», яке звучить по буднях з 8.00 до 10.20 на Першому каналі «Українського радіо».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду