Авдіївка і Макіївка слухає «Голос Донбасу»

Авдіївка і Макіївка слухає «Голос Донбасу»

13:47,
20 Липня 2016
2268

Авдіївка і Макіївка слухає «Голос Донбасу»

13:47,
20 Липня 2016
2268
Авдіївка і Макіївка слухає «Голос Донбасу»
Авдіївка і Макіївка слухає «Голос Донбасу»
В Авдіївці і місцями в окупованій Макіївці Донецької області тепер можна почути українську радіостанцію «Голос Донбасу».

В Авдіївці мовлення «Голосу Донбасу» почалося 19 липня о 16.30 на частоті 95,7 МГц.

«Ще одна хороша новина сьогодні: в Авдіівці на 95,7 МГц можна почути «Голос Донбасу. Дякую за увімкнення концерну РРТ, нашим авдіївським волонтерам, ВЦА та особисто Сергію Попову», – повідомила заступник міністра інформаційної політики України Тетяна Попова.

На радіо, яке працює у складі Донецької філії НТКУ, можна почути проект української редакції «Радіо Свобода» під назвою «Радіо Донбас», «Громадське радіо» та інші.

«Голос Донбасу» також «періодично ловиться в Макіївці. На 97.0 фм в Макіївці ловить ще "Русское Радио Україна"», – цитує місцевих жителів інтернет-видання «Донпрес».

Обласне радіо не працювало понад два роки після захоплення бойовиками його потужностей у Донецьку. З 1 липня 2016 року мовлення відновилося. Наразі «Голос Донбасу» можна слухати на частотах 67,34 МГц (Маріуполь, УКХ), 100,3 МГц (Волноваха, FM), 95,7 МГц (Авдіївка FM) та на сайті телеканалу «До ТеБе» www.dotb.dn.ua.

Як раніше повідомлялося, донецьке обласне телебачення відновило мовлення на початку 2015 року. З 27 лютого 2015 року в ефірі Донецької області працює телеканал «До ТеБе» Донецької філії НТКУ.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду